nietrzymanie moczu

Polecamy najlepszych lekarzy i specjalistów w swojej dziedzinie. Opowiadamy o sposobach na dobre zdrowie. Dzielimy się sposobami na pozbycie się choroby.
roska

nietrzymanie moczu

Post autor: roska »

nietrzymanie moczu - jest tu ktoś kto miał ten problem? będę wdzięczna za polecenie wkładek które trochę zwiększą mój komfort życia, jakie polecacie dostępne w dozie?
Melody

Re: nietrzymanie moczu

Post autor: Melody »

Moja mama ma problemy z nietrzymaniem moczu, kupuje wkładki chłonne właśnie w DOZie, u nich jest zdecydowanie najtaniej. Z tego co się orientuję, można też u nich dostać darmowe próbki, żeby sprawdzić jaki rozmiar, rodzaj się sprawdzi najlepiej.
weronika35

Post autor: weronika35 »

Faktycznie fajna sprawa z tymi darmowymi próbkami, ostatnio babcia sobie wzięła i była bardzo zadowolona bo potem bez problemu kupiła sobie w DOZie pełne opakowanie.
igaszka

Post autor: igaszka »

Dokładnie, sama skorzystałam z takich darmowych próbek w DOZie, super rozwiązanie, potem kupiłam już pełne opakowanie wkładek, które spełniały moje oczekiwania i mnie chroniły.
pikoloś

Post autor: pikoloś »

Dzięki nowoczesnym technologiom medycznym, nietrzymanie moczu nie musi być już problemem, gdyż medycyna estetyczna oferuje skuteczne zabiegi laserowe, które mogą pomóc. Sprawdź szczegóły na stronie: https://klinikamiracki.pl/ginekologia-estetyczna/.
ODPOWIEDZ