najtańsza apteka dla seniora
Polecamy najlepszych lekarzy i specjalistów w swojej dziedzinie. Opowiadamy o sposobach na dobre zdrowie. Dzielimy się sposobami na pozbycie się choroby.
najtańsza apteka dla seniora
Post autor: jabłka »
gdzie najlepsze ceny na leki?? Mama niedługo musi zrobic większe zakupy i rozglądam się za jakąś dobrą i niedrogą apteką, będę wdzięczna za podpowiedzi ______________________________________________________________________________________________________________
Re: najtańsza apteka dla seniora
Post autor: Oleśka »
W DOZie jest promocja dla seniorów, w godzinach 8-12 minus 20% na wszystkie leki, więc tam na pewno wartojabłka pisze: ↑08 lip 2021, 21:15 gdzie najlepsze ceny na leki?? Mama niedługo musi zrobic większe zakupy i rozglądam się za jakąś dobrą i niedrogą apteką, będę wdzięczna za podpowiedzi ______________________________________________________________________________________________________________

Post autor: jabłka »
super, że mi podpowiedziałaś o tej promocji, info o dozie przekazane mamie i wiem, że też powiedziała swoim siostrom, seniorowi każda oszczędność się przydaOleśka pisze: ↑09 lip 2021, 8:49W DOZie jest promocja dla seniorów, w godzinach 8-12 minus 20% na wszystkie leki, więc tam na pewno wartojabłka pisze: ↑08 lip 2021, 21:15 gdzie najlepsze ceny na leki?? Mama niedługo musi zrobic większe zakupy i rozglądam się za jakąś dobrą i niedrogą apteką, będę wdzięczna za podpowiedzi ______________________________________________________________________________________________________________![]()
Post autor: Esta »
Nie wiecie może, czy ta promocja dla seniorów w DOZie jest jeszcze aktualna? A jeśli tak, to do kiedy będzie trwała?jabłka pisze: ↑10 sie 2021, 19:59 super, że mi podpowiedziałaś o tej promocji, info o dozie przekazane mamie i wiem, że też powiedziała swoim siostrom, seniorowi każda oszczędność się przyda
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pozycjonowanie / SEO
- ↳ Email Marketing
- ↳ Google Ads
- ↳ Google AdSense
- ↳ Social Marketing
- ↳ Narzędzie pomocne w marketingu
- ↳ Biznes - własna działalność
- ↳ Świat IT - komputery, programowanie
- ↳ Inne
- ↳ Porady