najtańsza apteka dla seniora

Polecamy najlepszych lekarzy i specjalistów w swojej dziedzinie. Opowiadamy o sposobach na dobre zdrowie. Dzielimy się sposobami na pozbycie się choroby.
jabłka

najtańsza apteka dla seniora

Post autor: jabłka »

gdzie najlepsze ceny na leki?? Mama niedługo musi zrobic większe zakupy i rozglądam się za jakąś dobrą i niedrogą apteką, będę wdzięczna za podpowiedzi ______________________________________________________________________________________________________________
Oleśka

Re: najtańsza apteka dla seniora

Post autor: Oleśka »

jabłka pisze: ↑08 lip 2021, 21:15 gdzie najlepsze ceny na leki?? Mama niedługo musi zrobic większe zakupy i rozglądam się za jakąś dobrą i niedrogą apteką, będę wdzięczna za podpowiedzi ______________________________________________________________________________________________________________
W DOZie jest promocja dla seniorów, w godzinach 8-12 minus 20% na wszystkie leki, więc tam na pewno warto :)
jabłka

Post autor: jabłka »

Oleśka pisze: ↑09 lip 2021, 8:49
jabłka pisze: ↑08 lip 2021, 21:15 gdzie najlepsze ceny na leki?? Mama niedługo musi zrobic większe zakupy i rozglądam się za jakąś dobrą i niedrogą apteką, będę wdzięczna za podpowiedzi ______________________________________________________________________________________________________________
W DOZie jest promocja dla seniorów, w godzinach 8-12 minus 20% na wszystkie leki, więc tam na pewno warto :)
super, że mi podpowiedziałaś o tej promocji, info o dozie przekazane mamie i wiem, że też powiedziała swoim siostrom, seniorowi każda oszczędność się przyda
Esta

Post autor: Esta »

jabłka pisze: ↑10 sie 2021, 19:59 super, że mi podpowiedziałaś o tej promocji, info o dozie przekazane mamie i wiem, że też powiedziała swoim siostrom, seniorowi każda oszczędność się przyda
Nie wiecie może, czy ta promocja dla seniorów w DOZie jest jeszcze aktualna? A jeśli tak, to do kiedy będzie trwała?
ODPOWIEDZ