Dom opieki Familia
Polecamy najlepszych lekarzy i specjalistów w swojej dziedzinie. Opowiadamy o sposobach na dobre zdrowie. Dzielimy się sposobami na pozbycie się choroby.
- Witosława_63
Dom opieki Familia
Post autor: Witosława_63 »
Co sądzicie o całodobowym domu opieki Familia w Łodzi? Chcę poznać wasze opinie na temat tej placówki, zanim podejmę decyzję o oddaniu tam mojej babci. Moim zdaniem to dużo lepsze rozwiązanie niż zatrudnianie opiekunki.
- Maksyma_79
Re: Dom opieki Familia
Post autor: Maksyma_79 »
Przechodziłam przez okres zatrudniania opiekunki, ale uważam, że prywatny dom opieki nie ma sobie równych. Oczywiście dobrze znaleźć zaufaną i polecaną placówkę, a taką właśnie jest Familia. Najlepsza oferta, najlepsi opiekunowie.
Post autor: WiktoriiiaŁ »
Tego domu opieki niestety nie znam, więc się nie wypowiem, ale serdecznie polecam Dom Rodzinny w Nowym Dworze Mazowieckim. Od 1,5 roku przebywa tam moja ciocia i naprawdę warunki są w porządku. Przebywa na fundusz, ale z tego co wiem prywatnie też są tam osoby, wtedy mają 1-osobowe pokoje z prywatną łazienką.
Post autor: Łucja »
Ja mam tylko zaufanie do https://podtopolami.eu/ i nie zamieniłabym tego miejsca na żadne inne
Wiem, że mój dziadek jest pod naprawdę dobrą opieką i pełnym profesjonalizmem. Mają tam naprawdę świetnie zorganizowany czas gdzie z pewnością się nie zanudzą a miło spędzą czas.

Post autor: Zuźia »
My zastanawiamy się nad tym, by pradziadka dać pod opiekę, tego domu spokojnej starości - http://www.domlesnezacisze.pl/. Mają świetną lokalizację, ładny wystrój oraz świetny personel. Czy ktoś z was o nim słyszał? Jeśli tak, to z chęcią przeczytam wasze opinie na jego temat.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pozycjonowanie / SEO
- ↳ Email Marketing
- ↳ Google Ads
- ↳ Google AdSense
- ↳ Social Marketing
- ↳ Narzędzie pomocne w marketingu
- ↳ Biznes - własna działalność
- ↳ Świat IT - komputery, programowanie
- ↳ Inne
- ↳ Porady