apteka

Polecamy najlepszych lekarzy i specjalistów w swojej dziedzinie. Opowiadamy o sposobach na dobre zdrowie. Dzielimy się sposobami na pozbycie się choroby.
loony

apteka

Post autor: loony »

w której aptece stacjonarnej opłaca się kupCy ować? Gdzie są stosunkowo najlepsze ceny? Czy ktos z was kupuje w dozie i powie jak u nich z cenami? podobno korzystnie to wypada
alena12e

Re: apteka

Post autor: alena12e »

jak najbardziej polecam doz, kupuję w tej aptece od paru lat i wracam regularnie, ceny są bardzo dobre, asortyment duży, cała moja rodzina kupuje właśnie w dozie
Vena

Post autor: Vena »

Ja też polecam zakupy w doz, bo tam mają jeszcze normalne ceny. Niestety gdzie indziej spore podwyżki, dlatego ja ostatnio kupuję już tylko w doz. Mam nadzieję, że będzie tak jak najdłużej.
Becca

Post autor: Becca »

Mnie ostatnio ceny wszędzie przerażają, wszędzie podwyżki, dlatego człowiek szuka oszczędności wszędzie gdzie się da. Dobrze, że za leki w dozie nie każą sobie przepłacać
duszka

Post autor: duszka »

Lubię robić zakupy w DOZ stacjoarnie, faktycznie mają dobre ceny na leki i suplementy, poza tym do apteki mam blisko, zawsze mają wszystko czego potrzebuję.
wiewiórka

Post autor: wiewiórka »

U mnie zdecydowanie najlepiej sprawdzają się zakupy stacjonarne, kupuję w DOZie leki na receptę- trochę tego jest, ale ostatnio zauważyłam, że nawet suplementy mają w dobrej cenie.
Melka

Post autor: Melka »

Zgadzam się z Wami, doz ma zdecydowanie najniższe ceny, zarówno jeśli chodzi o leki czy suplementy. Ja ostatnio kupuję już tylko tam, bo gdzie indziej niestety co chwilę podwyżki.
weska

Post autor: weska »

W DOZie ceny cały czas się trzymają, kupuję w nich regularnie, gównie leki na receptę ale muszę przyznać, że DOZ ma super ceny, tam nie ma podwyżek....
ODPOWIEDZ