Komu zlecić tworzenie stron internetowych
Wszystko o oprogramowaniu dla firmy, sprzęcie komputerowym, serwisie komputerów i nie tylko.
Komu zlecić tworzenie stron internetowych
Post autor: AgnieszkaCzybulska »
Hej, otworzyliśmy firmę pół roku temu, zastanawiamy się nad uruchomieniem stron internetowej. Szukamy nowych możliwości pozyskiwanie klientów. Wiemy że dzisiaj bez stron, to generalnie można zapomnieć o rozwoju firmy. Czy polecicie nam firmę która wykona stronę internetowa według naszego projektu? Tzn. chodzi o to że my wiemy co chcemy, ale nie szukamy kogoś kto zrobi stronę na szablonie, interesuje nas indywidualne podejście. Jesteśmy z małej miejscowości obok Wrocławia. Szukamy kogoś konkretnego.
Re: Komu zlecić tworzenie stron internetowych
Post autor: KarolakArkadiusz »
Lepiej trafić nie mogłaś. Ja właśnie zleciłem projektowanie strony internetowej jednej z firm w Świdnicy. Okazuje się że nie trzeba szukać tylko w dużych miastach - bo tam czasami mają wygórowane ceny. Zależało nam właśnie na indywidualnym podejściu i unikalnej szacie graficznej. Nam witrynę www wykona firma Codeideas, która oferuje tworzenie stron Świdnica https://codeideas.pl/strony-internetowe-swidnica
Wiem że oferują na prawdę dużo pod kątem wsparcia i wiedzy. My mamy z nimi dobry kontakt. Zawsze uśmiechnięci i pomocni. Jesteśmy w połowie projektu i widzimy jak dobrze to idzie, dlatego polecam. Jeżeli Świdnica nie jest dla Ciebie za daleko, to dzwoń - chociaż w sumie co za różnica, dzisiaj wszystko się zleca online. projektowanie serwisu www też możecie przecież zlecić przez Internet. Jakby co to ja daje głowę za firmę Codeideas Świdnica.
Wiem że oferują na prawdę dużo pod kątem wsparcia i wiedzy. My mamy z nimi dobry kontakt. Zawsze uśmiechnięci i pomocni. Jesteśmy w połowie projektu i widzimy jak dobrze to idzie, dlatego polecam. Jeżeli Świdnica nie jest dla Ciebie za daleko, to dzwoń - chociaż w sumie co za różnica, dzisiaj wszystko się zleca online. projektowanie serwisu www też możecie przecież zlecić przez Internet. Jakby co to ja daje głowę za firmę Codeideas Świdnica.
Wróć do „Świat IT - komputery, programowanie”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pozycjonowanie / SEO
- ↳ Email Marketing
- ↳ Google Ads
- ↳ Google AdSense
- ↳ Social Marketing
- ↳ Narzędzie pomocne w marketingu
- ↳ Biznes - własna działalność
- ↳ Świat IT - komputery, programowanie
- ↳ Inne