Co myślicie na temat jazdy konnej?

Gdzie iść na siłownię, jaki strój sportowy wybrać? Polecamy miejsca, sklepy, strony internetowe dla fanów sportu.
Alicja

Co myślicie na temat jazdy konnej?

Post autor: Alicja »

Ja od zawsze chciałam spróbować swoich sił, od zawsze chciałam nauczyć się jeździć konno, ale miałam opory. Przede wszystkim to, że nie miałam z kim pójść do stajni, nie miał mnie kto "wprowadzić", a wiadomo, że razem jakoś zawsze raźniej. A po drugie... myślałam, że to jest sport bardzo "elitarny", zwyczajnie - drogi. A okazało się, że wcale tak nie jest. Kupuję dobrej jakości sprzęt, ostatnio nawet czapraki w sklepie EquiShop, oni mają świetne ceny.

serwis obiadowy giardino
kamilopawlak09

Re: Co myślicie na temat jazdy konnej?

Post autor: kamilopawlak09 »

Ja nigdy nie próbowałem jazdy konnej ponieważ boje się koni. Ze sportów takich bardziej ekstremalnych to od jakiegoś czasu interesuję się wingfoilem i zapisałem się na kursy wingfoila

szkoła policealna a studia
Malchus77

Post autor: Malchus77 »

Jeździłem konno nie raz, ale to chyba nie dla mnie. Jednak wolę pojazdy mechaniczne a nie odzwierzęce ;) I nie mówię tego, jako laik, bo od lat jeżdżę samochodem i motocyklem. Motocykla niestety nie mam na własność, ale to nie przeszkadza mi w tym, aby odbywać podróże motocyklowe po Europie i to dwutygodniowe :) Znalazłem Adama, który zajmuje się wynajmem świetnych sprzętów w całej Europie, ale ja zdecydowałem się na wycieczkę do Andaluzji. Niezapomniana, naprawdę.
Gość

Post autor: Gość »

Ja jazdę konną to lubię oglądać, wyścigi czy zawody jak są olimpiady. Ale też i obstawiam zakłady na ten sport, można wygrać ładne pieniądze. Tu https://www.iforbet.pl/ macie stronę na której można to zrobić, jest wybór duży, ja inne sporty też czasem obstawiam.
pikoloś

Post autor: pikoloś »

W naszej rodzinie przywiązujemy wagę do wartości, takich jak zdrowie i aktywność fizyczna. Dlatego też, zauważając zainteresowanie naszych dzieci judo, zdecydowaliśmy się na zakup dedykowanych kimono dla dzieci. Znaleźliśmy idealne modele na https://judomarket.pl/pl/13-judogi-dla-dzieci, co dodatkowo umożliwia im rozwijanie się w tej dziedzinie.
ODPOWIEDZ