Ja od zawsze chciałam spróbować swoich sił, od zawsze chciałam nauczyć się jeździć konno, ale miałam opory. Przede wszystkim to, że nie miałam z kim pójść do stajni, nie miał mnie kto "wprowadzić", a wiadomo, że razem jakoś zawsze raźniej. A po drugie... myślałam, że to jest sport bardzo "elitarny", zwyczajnie - drogi. A okazało się, że wcale tak nie jest. Kupuję dobrej jakości sprzęt, ostatnio nawet czapraki w sklepie EquiShop, oni mają świetne ceny.
serwis obiadowy giardino
Co myślicie na temat jazdy konnej?
Gdzie iść na siłownię, jaki strój sportowy wybrać? Polecamy miejsca, sklepy, strony internetowe dla fanów sportu.
Re: Co myślicie na temat jazdy konnej?
Post autor: kamilopawlak09 »
Ja nigdy nie próbowałem jazdy konnej ponieważ boje się koni. Ze sportów takich bardziej ekstremalnych to od jakiegoś czasu interesuję się wingfoilem i zapisałem się na kursy wingfoila
szkoła policealna a studia
szkoła policealna a studia
Post autor: Malchus77 »
Jeździłem konno nie raz, ale to chyba nie dla mnie. Jednak wolę pojazdy mechaniczne a nie odzwierzęce I nie mówię tego, jako laik, bo od lat jeżdżę samochodem i motocyklem. Motocykla niestety nie mam na własność, ale to nie przeszkadza mi w tym, aby odbywać podróże motocyklowe po Europie i to dwutygodniowe Znalazłem Adama, który zajmuje się wynajmem świetnych sprzętów w całej Europie, ale ja zdecydowałem się na wycieczkę do Andaluzji. Niezapomniana, naprawdę.
Post autor: Gość »
Ja jazdę konną to lubię oglądać, wyścigi czy zawody jak są olimpiady. Ale też i obstawiam zakłady na ten sport, można wygrać ładne pieniądze. Tu https://www.iforbet.pl/ macie stronę na której można to zrobić, jest wybór duży, ja inne sporty też czasem obstawiam.
Post autor: pikoloś »
W naszej rodzinie przywiązujemy wagę do wartości, takich jak zdrowie i aktywność fizyczna. Dlatego też, zauważając zainteresowanie naszych dzieci judo, zdecydowaliśmy się na zakup dedykowanych kimono dla dzieci. Znaleźliśmy idealne modele na https://judomarket.pl/pl/13-judogi-dla-dzieci, co dodatkowo umożliwia im rozwijanie się w tej dziedzinie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pozycjonowanie / SEO
- ↳ Email Marketing
- ↳ Google Ads
- ↳ Google AdSense
- ↳ Social Marketing
- ↳ Narzędzie pomocne w marketingu
- ↳ Biznes - własna działalność
- ↳ Świat IT - komputery, programowanie
- ↳ Inne
- ↳ Porady