Zakupy dla dzieci
Szukasz porady? Napisz, ktoś na pewno Ci pomoże.
Zakupy dla dzieci
Post autor: Fośko »
W najbliższym czasie planuję większe zakupy dla dzieciaków. Między innymi chcę kupić dziecięce buty możecie polecić jakąś markę, które będzie "dobra" dla dziecięcych stópek?
- ernstyna
Re: Zakupy dla dzieci
Fajny jest jeszcze taki monitor oddechu http://monitoroddechu.pl kupiłam sobie go zaraz jak robiłam wyprawkę. najlepiej wrzucic temat w google i poczytac wpisy z jakiś blogów gdzie bedziesz miał podane wszystko w jednym miejscu.
Post autor: Aniśka »
My powoli zaczęliśmy rozszerzać dietę u mojego synka. Ma prawie siedem miesięcy, więc to już odpowiedni czas. Zaczęłam od słoiczków z HiPPa, tych z serii "Pierwsza Łyżeczka", pewnie kojarzycie. One są jednoskładnikowe, bardzo fajne, bez jakichkolwiek zbędnych dodatków. No i odpowiada nam rozmiar takiego słoiczka. Synek bardzo lubi marchewkę 
gkm

gkm
Post autor: vełsa »
Niedawno z polecenia laryngologa kupilam do domowej apteczki spray Vaxol, jest oparty na oliwie z oliwek. Pomaga w usuwaniu nadmiaru woskowiny, działa też przeciwbakteryjnie. Testowałam już na dzieciakach i nie marudzą przy aplikacji, psika badzo delikatnie
Post autor: rąsia »
Od dłuższego czasu szukasz odpowiedzi jak poradzić sobie z tym problemem ? Otóż mam dla Ciebie wspaniałą informację! Poświęciłem trochę swojego cennego czasu aby dowiedzieć się więcej na ten temat i o to są wyniki moich poszukiwań : https://sensillo.pl/
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pozycjonowanie / SEO
- ↳ Email Marketing
- ↳ Google Ads
- ↳ Google AdSense
- ↳ Social Marketing
- ↳ Narzędzie pomocne w marketingu
- ↳ Biznes - własna działalność
- ↳ Świat IT - komputery, programowanie
- ↳ Inne
- ↳ Porady