Wyposażenie łazienek - gdzie szukać?
Szukasz porady? Napisz, ktoś na pewno Ci pomoże.
- Ezechiel
Wyposażenie łazienek - gdzie szukać?
Cześć, jakie polecacie sklepy internetowe z wyposażeniem do łazienek? Dobrze by było, żebym mógł w jednym miejscu zamówić większość rzeczy, żeby nie rozdzielać zamówień na poszczególne sklepy
- fera-74
Re: Wyposażenie łazienek - gdzie szukać?
Praktycznie całe wyposażenie kupisz w salonie cerdesign.pl. Mają w ofercie płytki ceramiczne, wanny, umywalki, armaturę i wiele innych. Wszystko odznacza się super jakością i trwałością, a na dodatek jest w bardzo dobrych cenach. Polecam
- kozi44
duży wybór płytek jest tutaj https://plytki24.pl/plytki-rektyfikowane Ceny bardzo przystępne, na każdą kieszeń można coś znaleźć w ciekawym wzorze czy kolorze. Mnie bardzo się podobają, jakość takze dobra.fera-74 pisze: ↑27 maja 2020, 7:45 Praktycznie całe wyposażenie kupisz w salonie cerdesign.pl. Mają w ofercie płytki ceramiczne, wanny, umywalki, armaturę i wiele innych. Wszystko odznacza się super jakością i trwałością, a na dodatek jest w bardzo dobrych cenach. Polecam
busy ełk
- izzunia
w łazience to musi być i pralka, ja mam electrolux perfectCare, to był dobry wybór, bo widze, że moje ubrania są w dużo lepszym stanie niż przy poprzedniej pralce, nie są zmechacone ani pozaciągane, mój model ma też funkcję pary, która fajnie sie sprawdza przy wygładzaniu zagnieceń
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pozycjonowanie / SEO
- ↳ Email Marketing
- ↳ Google Ads
- ↳ Google AdSense
- ↳ Social Marketing
- ↳ Narzędzie pomocne w marketingu
- ↳ Biznes - własna działalność
- ↳ Świat IT - komputery, programowanie
- ↳ Inne
- ↳ Porady