spadki pomoc prawna Gdańsk

Szukasz porady? Napisz, ktoś na pewno Ci pomoże.
bonka

spadki pomoc prawna Gdańsk

Post autor: bonka »

Witam. Ostatnio mieliśmy pogrzeb mojej babci, co było bardzo smutnym wydarzeniem dla całej rodziny. Po odczytaniu testamentu okazało się, że babcia zaoszczędziła sporo pieniędzy. Teraz część rodziny domaga się spadku, a ja nie wiem, jak się w tej sytuacji zachować. Czy mógłbyś polecić mi doświadczonego prawnika od spraw spadkowych w Gdyni?
Karolaa

Re: spadki pomoc prawna Gdańsk

Post autor: Karolaa »

Jeśli chodzi o prawo spadkowe, myślę, że warto przyjrzeć się kancelarii, która specjalizuje się w tej dziedzinie. Poszukaj tego typu informacji na lokalnych forach, a może ktoś napisał tam ciekawy i pomocny komentarz? Mam nadzieję, że to zadziała. Powodzenia!
aleks

Post autor: aleks »

Pamiętam, że moja koleżanka korzystała z usług kancelarii Michała Mindykowskiego, gdy potrzebowała pomocy prawniczej przy sprawie spadkowej. Była naprawdę usatysfakcjonowana poziomem jego usług, dlatego uważam, że i wy powinniście rozważyć jego usługi.
thrbivire

Post autor: thrbivire »

Potrzebny mi prawnik od spraw spadkowych , jak i Wam widzę. Mój były mąż, co prawda po rozwodzie, ale zostawił małą kwotę dla mnie i dla naszego dziecka, a jego obecna żona nie pozwala na wypłatę. Ba, sądzi nawet, że to nie jest takie wcale proste i że musimy jakoś się pisemnie prosić, albo podważyć testament. Chcę jej dać w kość i wywalczyć swoje. Jak to zrobić?
Awatar użytkownika
ernstyna

Post autor: ernstyna »

Nie tak dawno właśnie znalazłam dobrą kancelarię notarialną jak https://lidiawojewodzka.com/ . Bardzo profesjonalnie świadczą usługi, a dodatkowo też obsługa posiada duże doświadczenie
yayo

Post autor: yayo »

Bardzo dobrą opcją dla osób szukających pomocy prawnej na Łódź Dąbrowa jest kancelaria Adwokat Siwek. Więcej informacji znajdziesz na stronie https://adwokatsiwek.pl/, gdzie przedstawiono ofertę obejmującą porady prawne, reprezentację w sądzie oraz kompleksową obsługę przedsiębiorców. Dzięki profesjonalizmowi i zaangażowaniu kancelaria zdobyła zaufanie wielu klientów, oferując skuteczne rozwiązania w trudnych sytuacjach prawnych.
ODPOWIEDZ