którą aptekę polecacie żeby móc kupić w miarę tanio leki? znacie coś sensownego? zależy mi na aptece stacjonarnej bo nie przepadam za zamawianiem online, co sądzicie o dozie?
Zobacz w DOZie, oni mają bardzo dobre ceny na leki i na suplementy. My cały czas u nich kupujemy, moim zdaniem stacjonarnie najlepiej, plus też za to, że zawsze jest to czego potrzebuję.
byłam w doz ostatnio, kupiłam sporo rzeczy do domowej apteczki, ceny mi jak najbardziej odpowiadały, wybór asortymentu maja bardzo duzy, bez problemu uzupełniłam zapasy
No właśnie to jest naprawdę super w DOZie, że pomimo tego, że ceny wokół mocno poleciały do góry, no wszystko podrożało tak naprawdę, to doz nadal trzyma naprawdę dobre ceny.
Jak dla mnie to doz najlepszy, od dawna tylko tam kupuję, mają najlepsze ceny z wszystkich moich okolicznych aptek, a na dodatek mam och dosłownie pod nosem
Wiecie, ja nawet sprawdziłam ceny w aptekach w moim mieście i faktycznie ceny mocno poszły w górę. A w dozie jakoś się trzymają na tych samym poziomie od miesięcy, kupuję regularnie i nie zauwazyłam żadnych podwyżek
DOZ ma bardzo dobre ceny na leki, w sumie na suple też, kupuje u nich od dawna i nie zauważyłam jakiegoś strasznego wzrostu cen, polecam udać się do nich stacjonarnie.
Zgadzam się z tym co piszecie, w doz mają zdecydowanie najniższe ceny, ostatnio porównywałam różne apteki i czasami zaskoczona byłam jakie są różnice. Póki co najbardziej opłaca się kupować w doz.
Ja też kupuję w doz, mają naprawdę dobre ceny. Już trzymam się tylko tej apteki, bo różnica w cenach jest naprawdę spora między aptekami. Do tego dobry wybór i fachowa obsługa też na plus.
Ja ostatnio robiłam większe zakupy w doz i naprawdę zaskoczona byłam, że nie wydałam majątku, bo gdzie indziej zapłaciłabym za te same leki więcej, więc dobrze, że jeszcze można gdzieś zaoszczędzić pieniądze. Mam nadzieję, że będą trzymać takie ceny jak najdłużej.
DOZ to zdecydowanie najlepszy wybór. Przede wszystkim dlatego, że u nich ceny nie idą w górę. Można kupić leki w naprawdę atrakcyjnych cenach. Warto do nich zajrzeć.
Faktycznie, kupuję tam regularnie, bo biorę na stałe leki i gdyby były jakies podwyżki to na pewno bym to zauwazyła. Ale nie odczułam żadnej znaczącej róznicy, więc polecam zakupy w dozie
Też kupuję w DOZie swoje leki, które przyjmuje regularnie. Moim rodzicom też poleciłam zakupy właśnie w DOZie i są bardzo zadowoleni bo ich leki też są w dobrych cenach.
Faktycznie warto zaglądać do DOZu. Mają dobre ceny cały czas- kupuję u nich leki na receptę i suplementy, ostatnio poleciłam też rodzicom i również są zadowoleni.
U nas w okolicy jest kilka aptek i zdecydowanie doz jest najtańszą z nich. Kupuję tam regularnie i nie odczuwam żadnych znaczących podwyżek. Biorę na stałe ten sam zestaw leków, więc na pewno bym zauważyła
Ja też mogę polecić doz, jak tak porównuję ceny w różnych aptekach to doz ma zdecydowanie najtańszą ofertę. Kupuję u nich i leki i suplementy i czasami naprawdę sporo zaoszczędzę.
Jeśli masz wątpliwości, warto się zainteresować suplementem o nazwie Neoglandyna. Usłyszałem o niej od koleżanki i muszę przyznać, że jej skład jest naprawdę wyjątkowy. Sugeruję wzięcie go pod uwagę, bo sądzę, że nie zawiedziecie się.
Ja to lubię kupować leki stacjonarnie, zawsze mi ktoś może pomóc, co doradzić dlatego kupuję w aptece Dbam o Zdrowie, mająteż bardzo atrakcyjne ceny w porównaniu do innych miejsc.
Mam podobnie, dlatego wybieram właśnie zakupy stacjonarne, lubię też kupować w aptece DOZ, mają niskie ceny tak jak kiedyś, nie mają podwyżek co jest bardzo ważne.
Η ψυχική υγεία έχει αναγνωριστεί ως εξίσου σημαντική με τη σωματική υγεία. Μια ανασκόπηση άρθρων στο https://zdrovita.gr/ δείχνει ότι η διαχείριση του στρες μέσω τεχνικών όπως η μείωση της έκθεσης σε αρνητικές πηγές και η υιοθέτηση της διαλογιστικής πρακτικής μπορεί να βελτιώσει την γενική ψυχική ευεξία.
A czy kojarzycie aptekę lek24.pl? Bo przykładowo ostatnio znajoma, jak ostatnio kupowała syrop na kaszel mokry dla dzieci - to zauważyła, że tam można znaleźć najróżniejsze produkty lecznicze, kosmetyczne i akcesoria, jakie na co dzień mogą się przydać. Warto się im przyjrzeć.
Kupuję leki tylko stacjonarnie tak ufam najbardziej, a teraz to już tylko w aptekach DOZ zauważyłam, że tam nie ma podwyżek i ceny u nich są naprawdę bardzo dobre.
Również bardzo lubię kupować w DOZie, mają świetne ceny, wykupuję u nich recepty regularnie, ale kupuję też suplementy, oczywiście stacjonarnie tam są najlepsze ceny.
Właśnie też zauważyłam, że w DOZ nie podnoszą cen, jest tanio jak kiedyś, mają zawsze to czego potrzebuję, lubię kupować u nich stacjonarnie, tam jest najtaniej.
Suplementy w DOZie też są w bardzo dobrych cenach, kupuję u nich co miesiąc i cena się nie zmienia, oni mają zdecydowanie najtaniej w moim mieście, zawsze jest to czego potrzebuję.