Kto do budowy oczyszczalni?
Szukasz porady? Napisz, ktoś na pewno Ci pomoże.
- Balbina_79
Kto do budowy oczyszczalni?
Post autor: Balbina_79 »
Witam. Prowadzę niewielki hotel i zdecydowałam się zainwestować w oczyszczalnię ścieków. Myślę, że to pozwoli mi nieco zaoszczędzić w perspektywie czasu. Jakich fachowców do takiego zlecenia polecacie?
- Herman-98
Re: Kto do budowy oczyszczalni?
Racja, inwestycja zwraca się dość szybko, a poza tym jest ekologiczna i bezpieczna. Mogę polecić solidną firmę, jaką jest biohydrosystem.pl. Budowali dla mnie przydomową oczyszczalnię i jestem bardzo zadowolony. Nic nie przecieka, awarie nie występują. Widać, że to robota pierwsza klasa
- Gonia335
Twoi klienci raczej nie zwrócą uwagi na to, czy w Twoim hotelu jest oczyszczalnia ścieków. Skupią się jedynie na wystroju i tym czy łóżka są wygodne. Aby zapewnić swoim gościom maksymalny komfort, warto zainwestować w łóżka hotelowe, które są dostępne na stronie: https://senactive.pl/products-category/lozka-hotelowe . Mimo niskiej ceny, są naprawdę wygodne i estetyczne.
Post autor: miłoszz »
Zdecydowanie tak, taka oczyszczalnia do hotelu to super rozwiązanie, w ciągu kilu lat zwróci wam się ta inwestycja i potem już tylko oszczędzacie. Jeśli szukacie sprawdzonej firmy w tym zakresie to ja wam podpowiem EKO-BIO z Łodzi https://oczyszczalnia.net/kontakt/ My od nich właśnie mamy naszą biologiczną oczyszczalnię ścieków i w 100 % odpowiada naszym potrzebom, jest solidna, działa bezawaryjnie, po prostu dobrze nam służy.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pozycjonowanie / SEO
- ↳ Email Marketing
- ↳ Google Ads
- ↳ Google AdSense
- ↳ Social Marketing
- ↳ Narzędzie pomocne w marketingu
- ↳ Biznes - własna działalność
- ↳ Świat IT - komputery, programowanie
- ↳ Inne
- ↳ Porady