klej do butów
Szukasz porady? Napisz, ktoś na pewno Ci pomoże.
klej do butów
Post autor: głośkan »
Może ktoś polecić jakiś dobry i niedrogi klej do butów, tak żebym sam mógł klejenie ogarnac w domowych warunkach.
Re: klej do butów
Post autor: oetądam »
Witam! Głośkan, naprawy butów w warunkach domowych dokonasz przy pomocy kleju TADAM® To elastyczny klej, który dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętków, obcasów, podeszw i cholewek.
Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Post autor: moniś »
Czy każdy rodzaj butów da się nim skleić, czy tylko niektóre materiały?oetądam pisze: ↑26 sty 2021, 19:08 Witam! Głośkan, naprawy butów w warunkach domowych dokonasz przy pomocy kleju TADAM® To elastyczny klej, który dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętków, obcasów, podeszw i cholewek.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Witam! Moniś, klej TADAM® klei buty z różnych materiałów - jego główne przeznaczenie to buty sportowe. Jest to elastyczny klej, który dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętków, obcasów, podeszw i cholewek.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Post autor: moniś »
Czy powierzchnie należy jakoś specjalnie przygotować?oetądam pisze: ↑11 mar 2021, 19:09 Witam! Moniś, klej TADAM® klei buty z różnych materiałów - jego główne przeznaczenie to buty sportowe. Jest to elastyczny klej, który dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętków, obcasów, podeszw i cholewek.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Witam! Moniś, przed klejeniem butów klejem TADAM® należy pamiętać, aby części butów, które chcesz połączyć były: czyste, suche, bez tłuszczu i kurzu. Środek na bazie alkoholu będzie najlepszym rozwiązaniem do właściwego oczyszczenia butów.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Post autor: Moniś »
Rozumiem, dziękuję za odpowiedź. I przy okazji jeszcze pytanie o pranie butów, jesli mam w pralce program do butów, to takie sklejone równiez mogę w niej wyprać? Klej nie puści?oetądam pisze: ↑10 kwie 2021, 18:31 Witam! Moniś, przed klejeniem butów klejem TADAM® należy pamiętać, aby części butów, które chcesz połączyć były: czyste, suche, bez tłuszczu i kurzu. Środek na bazie alkoholu będzie najlepszym rozwiązaniem do właściwego oczyszczenia butów.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Post autor: łopatka »
chyba bym nie ryzykowała z praniem butów, ale moje przy deszczu i myciu gąbką dalej się trzymająMoniś pisze: ↑29 kwie 2021, 18:39Rozumiem, dziękuję za odpowiedź. I przy okazji jeszcze pytanie o pranie butów, jesli mam w pralce program do butów, to takie sklejone równiez mogę w niej wyprać? Klej nie puści?oetądam pisze: ↑10 kwie 2021, 18:31 Witam! Moniś, przed klejeniem butów klejem TADAM® należy pamiętać, aby części butów, które chcesz połączyć były: czyste, suche, bez tłuszczu i kurzu. Środek na bazie alkoholu będzie najlepszym rozwiązaniem do właściwego oczyszczenia butów.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Post autor: Moniś »
Dziękuję, o to chodziło. Mam taki program, a buty do ćwiczeń piorę regularnie. Po sklejeniu własnie też już wyprałam i wszystko się doskonale trzyma.oętadam pisze: ↑22 maja 2021, 20:43 Witam! Moniś, buty można prać w pralce w specjalnie do tego przeznaczonym programie.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pozycjonowanie / SEO
- ↳ Email Marketing
- ↳ Google Ads
- ↳ Google AdSense
- ↳ Social Marketing
- ↳ Narzędzie pomocne w marketingu
- ↳ Biznes - własna działalność
- ↳ Świat IT - komputery, programowanie