ile kosztuje prawnik?
Szukasz porady? Napisz, ktoś na pewno Ci pomoże.
ile kosztuje prawnik?
Post autor: julćia »
Będę musiała przeprowadzić sprawę spadkową ale nie wiem jak się za to zabrać. Dlatego nalepszym wyjściem będzie skorzystanie z pomocy prawnika. Zastanawiam się ile kosztuje prawnik w Warszawie. Możecie mi podpowiedzieć jaki to jest koszt?
- pikolo
Re: ile kosztuje prawnik?
wszystko zalezy od sprawy i kancelarii tak naprawde. Ja moge polecic Ci kontakt z Kancelaria Weglowski w Szczecinie - prowadzili sprawe karna mojego brata, wcale nie latwa, a nie kosili po portfelu jak szaleni tylko bardzo ludzko i indywidualnie podeszli do sytuacji, za co jestesmy im wdzieczni 

Post autor: krzyś »
Mogę zaproponować bardzo dobrą i sprawdzoną kancelarię prawną, która zajmuje się poradami online. Dla mnie https://ekancelaria.tv/ są najlepszymi profesjonalistami, którzy bardzo angażują się w sprawy klienta, a cena za ich usługi nie jest zbyt wygórowana
Post autor: Jerzy K. »
Ceny z całą pewnością są zróżnicowane. Zależy od lokalizacji, tematu porady, stopnia skomplikowania sprawy... Adwokat Łowicz to konsultacje stacjonarne, online i telefoniczne, co też ma wpływ na cenę.. Ale warto wybierając prawnika kierować się nie tylko ceną, ale przede wszystkim skutecznością działania i opiniami dotychczasowych klientów.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pozycjonowanie / SEO
- ↳ Email Marketing
- ↳ Google Ads
- ↳ Google AdSense
- ↳ Social Marketing
- ↳ Narzędzie pomocne w marketingu
- ↳ Biznes - własna działalność
- ↳ Świat IT - komputery, programowanie
- ↳ Inne
- ↳ Porady