Prezent dla męża
Jak znaleźć najlepsze prezenty na każdą okazję? Co kupić żonie, bratu, koledze? Pomysły, inspiracje, polecenia sklepów.
Prezent dla męża
Post autor: Karinuś »
Macie jakieś sprawdzone pomysły na upominek dla męża? Mój mąż uwielbia auta, piłkę nożną i syte żarełko. Może jakiś facet zaproponowałbym jakiś zestaw narzędzi lub inny wihajster? Nie mam absolutnie żadnego pomysłu, a chciałabym mu nabyć coś, co będzie fajne i użyteczne. Jak nic nie znajdę to zostanę przy bieliźnie tu zwykle zamawiam https://ekskluzywna.pl/bielizna-meska
Re: Prezent dla męża
Post autor: Tymotełusz »
Hej, jeżeli szukasz ciekawego prezentu dla swojego męża to mam pewien pomysł. Poszukaj fajnych zdjęć z różnego rodzaju wspólnych wyjazdów i opraw je w ramki na zdjęcia. Ostatnio na podlinkowanej stronie znalazłem ekstra ramkę ala drzewo genealogiczne. Przypomina drzewo, na którym zamiast owoców masz miejsca na fotki. Świetna sprawa jako dodatek do większego prezentu 

Post autor: dośka »
mój sobie zażyczył maszynkę do włosów, znalazłam super model czarny ze srebrnymi elementami od Babyliss, kupilam i to był strzał w dziesiątkę,wiedziała, że to będzie dobry wybór, jest cicha, poręczna, ostrze można zdjąć i umyć pod bieżacą woda ___________________________
Post autor: kryśkaa »
A może warto kupić mężowi kartę podarunkową z https://ekoaleja.eu/product-pol-19536-K ... aleja.html ? Będzie mógł wtedy wybrać dla siebie bardzo dobre produkty, które znajdzie w Ekoaleja, więc moim zdaniem jest to najlepsze rozwiązanie
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pozycjonowanie / SEO
- ↳ Email Marketing
- ↳ Google Ads
- ↳ Google AdSense
- ↳ Social Marketing
- ↳ Narzędzie pomocne w marketingu
- ↳ Biznes - własna działalność
- ↳ Świat IT - komputery, programowanie
- ↳ Inne
- ↳ Porady