Usługi naprawy AGD

Polecamy strony, serwisy, portale.
Awatar użytkownika
Safira89

Usługi naprawy AGD

Post autor: Safira89 »

Szukacie sprawdzonego serwisu AGD w Krakowie? Jeśli tak to mogę polecić wam naprawa-agd-krakow.pl. [color= rgb(0, 0, 0);]Awaria pralki czy zmywarki bywa bardzo uciążliwa, wiem to z doświadczenia. Na szczęście są fachowcy, którzy znają się na naprawie takich urządzeń i błyskawicznie uporają się z problemem, a wy nie musicie martwić się o wysoką cenę usługi[/color] :)
Awatar użytkownika
Catty

Re: Usługi naprawy AGD

Post autor: Catty »

Jeśli szukalibyście kogoś do naprawy ekspresu do kawy, to polecam firmę https://klinikaekspresow.pl/naprawa-eks ... elona-gora. Działa ona jak widać między innymi na terenie Zielonej Góry. Możecie z ich strony liczyć na szybki i profesjonalny serwis, a dodatkowym plusem jest to, że aby skorzystać z ich usług, nie musicie ruszać się z miejsca - kurier sam do Was przyjedzie i odbierze zepsuty sprzęt :)
Boniś

Re: Usługi naprawy AGD

Post autor: Boniś »

Jakiś czas temu zepsuła mi się pralka, ale w związku z tym, że wysłużyła się w naszej rodzinie już wiele lat, zdecydowałam się na kupno nowej. I to był świetny pomysł, bo moje pranie jest zdecydowanie lepiej doprane. Mam Electroluxa, z serii PerfectCare.
ODPOWIEDZ