Wypożyczyć czy wziąć w leasing?
Szukasz najlepszego serwisu samochodowego? Chcesz znaleźć sklep motoryzacyjny z szeroką ofertą produktów? Zajrzyj tutaj.
Wypożyczyć czy wziąć w leasing?
Post autor: junior »
Potrzebuję 2 aut osobowych - dla małej, rodzinnej firmy. Nie chcę kupować samochodów w komisie, bo to jednak wiąże się z ryzykiem a zależy mi na pojazdach niezawodnych, najlepiej z młodych roczników. Rozważam więc leasing albo najem długoterminowy. Korzystacie z którejś ze wspomnianych opcji? Jeśli tam to dajcie znać czy się opłaca i dlaczego.
Re: Wypożyczyć czy wziąć w leasing?
Post autor: Julia33 »
Ja samochód , który służy mi głównie do wyjazdów służbowych wypożyczam. Zdecydowałam się na najem długoterminowy, ponieważ stanowi opcję wygodną (w ratę wliczone już są ubezpieczenie, przeglądy i serwis) i wbrew pozorom niedrogą, bynajmniej jeśli skorzystacie z usług https://best-rent.pl/wypozyczalnia-samo ... awa-wawer/ . Jest to chyba najtańsza wypożyczalnia w całej Warszawie, dysponująca jednocześnie atrakcyjną flotą z różnych segmentów.
- luiza
Z mojego punktu widzenia lepiej opłaca się wynajem ale wiadomo, ile ludzi tyle opinii. Wypożyczanie nie jest drogie zwłaszcza jeśli wiesz jak dbać o samochód z wypożyczalni bo wtedy nie musisz się martwić że zostaną Ci doliczone jakieś dodatkowe opłaty, np za czyszczenie tapicerki
Post autor: izzka »
Jeśli chodzi o kamper leasing to wydaje mi się, że dobrym wyborem będzie jednak https://leasing.sos.pl/blog/leasing-kam ... pingowych/ . Faktycznie firma posiada świetną ofertę, dodatkowo też obsługa fachowo podchodzi do spraw klientów
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pozycjonowanie / SEO
- ↳ Email Marketing
- ↳ Google Ads
- ↳ Google AdSense
- ↳ Social Marketing
- ↳ Narzędzie pomocne w marketingu
- ↳ Biznes - własna działalność
- ↳ Świat IT - komputery, programowanie
- ↳ Inne
- ↳ Porady