Garaż
Szukasz najlepszego serwisu samochodowego? Chcesz znaleźć sklep motoryzacyjny z szeroką ofertą produktów? Zajrzyj tutaj.
Garaż
Post autor: Zongo »
Panowie, nie mam pomysłu jak wykończyć garaż. Mieszkamy w domu już od ponad roku, a garaż jest nadal w dokładnie takim stanie, w jakim go zastaliśmy i dlatego wydaje mi się, że to już najwyższa pora na to, żeby coś z tym zrobić. Może ktoś z Was mi doradzi, jakie płytki podłogowe kupić? I najlepiej gdzie, żeby były w dobrej cenie.
Re: Garaż
Post autor: awa »
Nie za bardzo. Może nie płytki, a na przykład pomyślicie o czymś takim jak gres, albo beton? To się sprawdza. Wiele osób o tym myśli, ja również. Tylko jeśli o mnie chodzi, to zdecydowanie pompy hydroforowe chcę kupić. To ma się sprawdzić i myślę, że tak będzie. A wy jak uważacie? Macie coś takiego?Zongo pisze: ↑04 wrz 2021, 20:28 Panowie, nie mam pomysłu jak wykończyć garaż. Mieszkamy w domu już od ponad roku, a garaż jest nadal w dokładnie takim stanie, w jakim go zastaliśmy i dlatego wydaje mi się, że to już najwyższa pora na to, żeby coś z tym zrobić. Może ktoś z Was mi doradzi, jakie płytki podłogowe kupić? I najlepiej gdzie, żeby były w dobrej cenie.
- justa
Co jak co, ale garaze blaszane drewnopodobne oferowane przez https://blaszaki.com.pl/kategoria-produ ... nopodobne/ to harmonijne połączenie estetyki i trwałości. Uważam, że warto wybrać stylowy garaż, który będzie ozdobą Twojej posesji.
- kasiunia
Czy w waszych domach macie garaże? Myślę ,że w większości domów są przewidziane , natomiast są one wbudowane w bryłę domu albo wolnostojące. Czasami też decydujemy się na mniejszą inwestycję tzn. kupujemy garaż np. blaszany. Zawsze jednak trzeba pamiętać o tym aby wykonać przed garażem tzw. podjazd. Do tych właśnie celów potrzebować będziemy specjalne kruszywo budowlane , dzięki któremu utwardzimy podjazd przed garażem.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pozycjonowanie / SEO
- ↳ Email Marketing
- ↳ Google Ads
- ↳ Google AdSense
- ↳ Social Marketing
- ↳ Narzędzie pomocne w marketingu
- ↳ Biznes - własna działalność
- ↳ Świat IT - komputery, programowanie
- ↳ Inne
- ↳ Porady