Wózek spacerówka
Inne tematy. Masz pytanie, na które nie znalazłeś odpowiedzi gdzie indziej? Zajrzyj tutaj.
- nanasia
Wózek spacerówka
Mój synek ma prawie półtorej roku i zastanawiam się czy wiosną nie kupić nowego wózka. Przejrzałam Wózki spacerowe Parasolka Chicco na Ceneo i tu mam do was pytanie czy te z Chicco ktoś ma i jest zadowolony. Mysle o spacerówce-parasolce żeby była lekka, łatwa w składaniu, zajmowała mało miejsa no i posiadała jakiś bagażnik do tego w niskiej cenie
- parówkowa
Re: Wózek spacerówka
A dlaczego chcesz kupić spacerówkę parasolkę? Możesz przecież kupić online wygodny wózek specjalnie na wyjazdy od x-landera, x-fly to leciutka spacerówka która bardzo łatwo się składa w małą paczkę, możną ją nieść na ramieniu jak torbę
- jankowska
Jeśli chodzi o spacerówkę to może spodoba Ci się taka z motywem Disneya: https://aberlystore.pl/pl/p/Disney-by-E ... ament/1047 ? Mi się wydaje, że to dobry wybór. Ładnie wygląda, jest praktyczna i niedroga.
- pixii
A co powiesz na spacerówkę Earo-cart Flex ? Duża zaletą spacerówki jest szerokie siedzisko z wysokim oparciem oraz duże amortyzowane koła. Flex jeździ lekko i płynnie, steruje się nim prosto i wygodnie. W czasie spacerów sprawuje się na medal.
- mczay
Tutaj https://espiro.pl/wozki-spacerowe zobaczcie sobie na tą ofertę wózków spacerowych, ja sam szukałem długo odpowiedniego dla swojego dziecka i dopiero jeden z modeli od tego producenta sprostał wymaganiom. Wózek jest wygodny, ma nowoczesny design, fajnie prowadzi mi się w nim moje dziecko.
- luiza
Ja też je mam ale jednak najwięcej czasu na spacerach dziecko spędza w wózku, może dlatego że my mamy x-landera a to bardzo wygodny wózek dla dziecka ale też dla rodziców bo ma dobrą amortyzację ale też leciutko się prowadzi i łatwo podbija pod krawężniki
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pozycjonowanie / SEO
- ↳ Email Marketing
- ↳ Google Ads
- ↳ Google AdSense
- ↳ Social Marketing
- ↳ Narzędzie pomocne w marketingu
- ↳ Biznes - własna działalność
- ↳ Świat IT - komputery, programowanie
- ↳ Inne
- ↳ Porady