Wózek dla malucha
Inne tematy. Masz pytanie, na które nie znalazłeś odpowiedzi gdzie indziej? Zajrzyj tutaj.
- KarinaM
Wózek dla malucha
Jeśli szykujecie się na przyjście dziecka, to powinniście zadbać o wszystkie niezbędne kwestie. Podpowiem Wam, że dobre wózki możecie nabyć poprzez internet w sklepie https://umalucha.pl/produkt/anex-sport- ... lekcja-new Są wykonane z najlepszych materiałów, co bardzo pozytywnie przekłada się na ich trwałość.
- ernstyna
Re: Wózek dla malucha
Ja z wózka na razie nie korzystam, zwłaszcza podczas kwarantanny jak trzeba szybko wyjść z psem i spowrotem, a mając nosidełko od kinder hop model basic szybko je zakłądamy bierzemy dziecko na spacer, psa i idziemy, dodatkowo nosidelko od kinder hop jnie obciąża kregosłupa
- pixii
Ja za najlepszy dla mojej córki uznałam wózek Riko Qubus. Spodobał mi się nie tylko wizualnie ale również pod względem wyposażenia. Gondola i siedzisko posiadają regulację oparcia, do tego ma on bardzo dobrą amortyzację zarówno przednich jak i tylnych kół. Lekko i przyjemnie się go prowadzi, bez wysiłku,. Wózek jest zwrotny , solidny i stabilny.
polerowanie blach
polerowanie blach
- luiza
Dla mnie najlepszym wózkiem jest x-lander bo nie dość że rewelacyjnie wygląda to jest też bardzo wygodny i praktyczny. Ma dobrą amortyzację, łatwo się składa i rozkłada, ma nawet diody led w podnóżku które poprawiają jego widoczność w ciemnościach
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pozycjonowanie / SEO
- ↳ Email Marketing
- ↳ Google Ads
- ↳ Google AdSense
- ↳ Social Marketing
- ↳ Narzędzie pomocne w marketingu
- ↳ Biznes - własna działalność
- ↳ Świat IT - komputery, programowanie
- ↳ Inne
- ↳ Porady