tanie leki
Inne tematy. Masz pytanie, na które nie znalazłeś odpowiedzi gdzie indziej? Zajrzyj tutaj.
tanie leki
Post autor: jenotka »
gdzie kupujecie leki? Która apteka jest najtańsza? chcę kupić większą ilość leków do domu i dla rodziców więc zależy mi żeby ceny były atrakcyjne, fajnie by było jakby to były apteki stacjonarne
Re: tanie leki
Post autor: Mela »
Hej, ja kupuję w doz, bo to chyba jedyna apteka, która nie podniosła cen. Co miesiąc płacę tam tyle samo za swoje standardowe leki, gdzie indziej zapłaciłabym już dużo więcej.
Post autor: jenotka »
o dzięki za podpowiedź, na pewno się do dozu wybiorę skoro mówisz że nie podnieśli cen trzeba szukać miejsc gdzie można kupić taniej bo jednak przez inflacje ceny wszystkiego poszły w górę
Post autor: Zojeka »
Powiem Wam, że to bardzo można odczuć, szczególnie, jeśli ktoś tak jak ja kupuje więcej leków każdego miesiąca. Większą ilość. Zdecydowanie najtaniej wychodzi mi to w DOZie.
Post autor: duszka »
Ceny leków poszły do góry jak wszystkiego zresztą, jedynie doz się trzyma dobrze z cenami leków i suplementów. Warto do nich zaglądac stacjonarnie, można dorwać fajne ceny.
Post autor: zozolka »
Ceny wszystkiego, nie tylko leków, poszybowały ostatnio w górę, inflacja szaleje. Dobrze, ze w dozie chociaz nie przepłacam, bo niektóre leki biorę na stałe.
Post autor: Melo »
Zgadza się, doz to jest teraz jedyna apteka, w której kupuję, gdzie indziej ceny poszły mocno w górę. Wystarczy sobie porównać ceny w różnych aptekach, ja ostatnio bardzo się zdziwiłam jakie są różnice.
Post autor: baryska »
Dokładnie, a jak ktoś kupuje sporo leków więc te ceny robią dużą różnicę, dlatego ja już tylko w doz kupuję, bo u nich są ceny po staremu zarówno na leki jak i suplementy.
Post autor: buuszka »
Nie ma co przepłacać, wszystko i tak jest bardzo drogie więc ja kupuję już w tylko w DOZie i leki i suplementy, dla siebie jak i dla całej rodziny, mam nadzieję, że takie ceny długo zostaną.
Post autor: eliszka »
Zgadzam się z Tobą, czasy ciężkie, trzeba szukać oszczędności, dlatego ja kupuję w DOZie stacjonarnie, u nich cały czas leki na tym samym poziomie cenowym, zarówno leki na receptę jak i suplementy.
solar facebook
solar facebook
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pozycjonowanie / SEO
- ↳ Email Marketing
- ↳ Google Ads
- ↳ Google AdSense
- ↳ Social Marketing
- ↳ Narzędzie pomocne w marketingu
- ↳ Biznes - własna działalność
- ↳ Świat IT - komputery, programowanie