Tabletki po
Inne tematy. Masz pytanie, na które nie znalazłeś odpowiedzi gdzie indziej? Zajrzyj tutaj.
- Naddia
Tabletki po
Witam, pisze już chyba wszędzie proszę o pomoc, czy ktoś może z Was znalazł się również takiej sytuacji podbramkowej jak ja ,jestem w ciąży, zrobiłam test i niestety dwie kreski, może ktoś zaraz mnie skrytykuje, ale jak ktoś nie jest w mojej sytuacji i nigdy w takiej nie był to niech lepiej się nie wypowiada. Czytam i już mam mętlik w głowie, wyjazd za granicę odpada, choćby ze względu na panująca sytuacje, namiaru na lekarze tu w Polsce tez nie mam, doczytałam o tabletkach po. Czy ktoś słyszał, ktoś już zastosował takie tabletki ? Jak wpisałam w wyszukiwarkę tabletka po to wyskoczyła mi strona www: https://wszystko-o-aborcji.pl/ czy ktoś o niej słyszał ? Widziałam, że na stronie jest kontakt ze specjalistą ….
Re: Tabletki po
Post autor: Mażka »
Legalnie i bezpiecznie możesz usunąć ciążę w Czechach w ciągu pierwszych 3 miesięcy ciąży. Najbliżej jest klinika Stonava, która leży 5 kilometrów od granicy z Polską, tam otrzymasz pomoc.Naddia pisze: ↑24 kwie 2020, 14:14 Witam, pisze już chyba wszędzie proszę o pomoc, czy ktoś może z Was znalazł się również takiej sytuacji podbramkowej jak ja ,jestem w ciąży, zrobiłam test i niestety dwie kreski, może ktoś zaraz mnie skrytykuje, ale jak ktoś nie jest w mojej sytuacji i nigdy w takiej nie był to niech lepiej się nie wypowiada. Czytam i już mam mętlik w głowie, wyjazd za granicę odpada, choćby ze względu na panująca sytuacje, namiaru na lekarze tu w Polsce tez nie mam, doczytałam o tabletkach po. Czy ktoś słyszał, ktoś już zastosował takie tabletki ? Jak wpisałam w wyszukiwarkę tabletka po to wyskoczyła mi strona www: https://wszystko-o-aborcji.pl/ czy ktoś o niej słyszał ? Widziałam, że na stronie jest kontakt ze specjalistą ….
- blonda
Ja tam nie jestem za tym, żeby kogokolwiek krytykowac, kazdy ma swoje zycie i powinien robic tak aby zyc ze soba samym w zgodzie. ja nie jestem jeszcze gotowa na dziecko, chce skonczyc studia, znalezc prace, dlatego tez sie zabezpieczam. Biore tabletki anty, Vines, zeby nie miec niespodzianki w postaci nieplanowanej ciazy
Post autor: Kiszka »
Wybór odpowiedniej ścieżki diagnostycznej jest kluczowy dla zrozumienia przyczyn niepłodności. Specjalistyczne ośrodki oferują szeroki zakres badań, od oceny stanu jajników po badania immunologiczne. Każde badanie jest dobierane indywidualnie, w zależności od potrzeb i historii medycznej pacjentów. Pełen zakres dostępnych badań diagnostycznych jest dostępny na stronie https://www.novum.com.pl/diagnostyka-nieplodnosci/ co pozwala na świadomy wybór najlepszej drogi diagnostycznej.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pozycjonowanie / SEO
- ↳ Email Marketing
- ↳ Google Ads
- ↳ Google AdSense
- ↳ Social Marketing
- ↳ Narzędzie pomocne w marketingu
- ↳ Biznes - własna działalność
- ↳ Świat IT - komputery, programowanie
- ↳ Inne
- ↳ Porady