Szkolenie
Inne tematy. Masz pytanie, na które nie znalazłeś odpowiedzi gdzie indziej? Zajrzyj tutaj.
- Marysia
- mila
Re: Szkolenie
Trudno się zdecydować, to prawda, ale w sumie to dobrze, że mamy wybór, czy to w tego rodzaju http://wiwn.pl/ szkoleniach i kursach, czy szkołach. Kiedyś były określone miejsca względem zainteresowania. I tak moja mama chciała być fryzjerką, ale nie mogła, bo tylko na szwaczach było miejsce do nauki i taki zawód ma wypracowany. A teraz robi kurs i w końcu otworzy swój zakład.
- Catty
A jakie szkolenia Waszym zdaniem warto przeprowadzić dla pracowników w firmie? Czytałam ostatnio na stronie https://mwinspektorzy.pl/szkolenia-z-oc ... -osobowych o specjalnych szkoleniach z zakresu przepisów RODO związanych z ochroną danych osobowych w przedsisborstwie. Czy Waszym zdaniem takie coś się przyda?
- Karkuszka
Dobre szkolenie potrafi znacznie zwiększyć wasze możliwości na rynku pracy, przemyślcie czy może warto postawić na samorozwój. Mnie najbardziej zainteresowały szkolenia proponowane na stronie http://www.horart.com/ HorArt HoReCa Academy Poland to jedyna w Polsce akademia specjalizująca się w kształceniu kadry managerskiej dla gastronomii. Wiadomo, że ta branża jest trudna, więc warto korzystać z pomocy wykwalifikowanej, doświadczonej kadry.
- Suzi
A słyszeliście o szkoleniach online Chce Zostać? Bo to też świetny sposób na rozwijanie swoich zainteresowań. Można nauczyć się jak zostać producentem muzycznym, twórcą rapu a nawet dobrym piłkarzem. Znajoma mi o tym opowiadała i myślę sobie, że to bardzo fajny pomysł na spędzenie wolnego czasu. Zwłaszcza, że szkolenia odbywają się online i nie kosztują za wiele
Post autor: Ślimak »
W dzisiejszych czasach liderzy biznesowi muszą umieć radzić sobie z zarządzaniem zmianą. Dlatego tak ważne jest, aby uczestniczyć w szkoleniach z tej dziedziny. Na stronie https://4grow.pl/ znajdują się specjalistyczne kursy dedykowane menedżerom, którzy chcą rozwijać swoje kompetencje.
Post autor: iinga »
Ostatnio odkryłam stronę jaką są techniki sprzedaży b2b . Warsztaty są naprawdę wartościowe, a obsługa klienta wyróżnia się profesjonalnym i troskliwym podejściem do uczestników.
Post autor: ttośka »
Myślę, że zainteresuje was jednak nauka pływania dla dorosłych Warszawa https://trimasters.pl/ . Ogólnie bardzo wiele osób zachwalało sobie to miejsce, ponieważ można tutaj wiele się nauczyć i do tego trenerzy mają spore doświadczenie
Post autor: dariina »
Zawsze też można jednak postawić na ofertę jaką jest osobista sekretarka warszawa . Akurat z tego co widziałam to jeśli chodzi o szkolenia to można tutaj naprawdę sporo się nauczyć i dodatkowo też obsługa z wielkim zaangażowaniem podchodzi do spraw klientów co jest też ważne.
Post autor: pomek »
Coach biznesowy może być narzędziem do osiągania równowagi między życiem zawodowym a osobistym. Na stronie iwonafirmanty.pl można znaleźć informacje o tym, jak coaching może pomóc w lepszym zrozumieniu własnych potrzeb i aspiracji. To ciekawa opcja dla osób szukających inspiracji do działania.
- ernstyna
Jednak bardzo wartościowe są szkolenia SEP, na które można zapisać się do Ekofit. Rzeczywiście wiedza jaką można tutaj zdobyć jest spora, szkolenia są merytoryczne, a dodatkowo też obsługa bardzo dba o swoich klientów także jest to korzystna opcja
- kasiunia
Każdy prowadzący swój biznes powinien spróbować i skorzystać z pomocy jak może zaoferować biznes coach .To właśnie coach pomaga w przyśpieszeniu tempa rozwoju oraz pracy nad określonymi celami, dzięki czemu skutecznie wpływa na zwiększenie efektywności zawodowej oraz osobistej. To okresowe rozmowy przedsiębiorcy z coachem, w celu jaki został na poczatku procesu określony.
Post autor: Marek »
Każda osoba chcąca zarządzać zespołem lub prowadzić projekty powinna zdecydować się na szkolenie menedżerskie, które w szczególności uczą tego jak zarządzać ludźmi, motywować do pracy oraz dbać o energie zespołu. Skuteczny menedżer bierze czynny udział w rozwoju firmy.
Post autor: larsa »
Uważam, że bezpieczeństwo w pracy to kluczowy aspekt każdej firmy. Ekofit oferuje szeroki wachlarz szkoleń BHP, które z pewnością pozwolą zadbać o to w najlepszy sposób.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pozycjonowanie / SEO
- ↳ Email Marketing
- ↳ Google Ads
- ↳ Google AdSense
- ↳ Social Marketing
- ↳ Narzędzie pomocne w marketingu
- ↳ Biznes - własna działalność
- ↳ Świat IT - komputery, programowanie
- ↳ Inne
- ↳ Porady