Studio reklamy Perspektiw
Inne tematy. Masz pytanie, na które nie znalazłeś odpowiedzi gdzie indziej? Zajrzyj tutaj.
- Apolonia99
Studio reklamy Perspektiw
Post autor: Apolonia99 »
Jakie macie doświadczenia we współpracy z agencją Perspektiw z Częstochowy? Polecacie ich? Uważacie, że warto zlecić im zaprojektowanie logo i znaku firmowego?
- Konrad_87
Re: Studio reklamy Perspektiw
Współpracuję z nimi od dawna i szczerze polecam. Zaprojektowali dla mnie świetną stronę internetową, zajęli się dosłownie każdą drobnostką. Ze wszystkiego też wywiązali się w czasie i wzięli pod uwagę moje oczekiwania. To profesjonaliści jakich mało.
- maja
Skuteczne działania są przede wszystkim przemyślane i dopasowane do celu marki. O tym nie możemy zapominać. I dlatego tak wiele firm nie odnosi skutków. Reklamę taką jak firma Exposite proponuje, wykorzystuje się do promocji usług, zapominając, że została ona stworzona do promocji przede wszystkim produktów.
Post autor: płaczka »
mi sie wydaje ze naprawde dobra agencja marketingowa najlepiej dopasuje wam dzialania i odpowiedni kierunek
- pikolo
Prawda
ja mialam okazje wspolpracowac z agencja http://nicecity.pl/ i naprawde bylam pod ogromnym wrazeniem tego jak skutecznie dzialali w sieci
nie tylko pomogli nam z pozycjonowaniem ale tez zadbali o pozytywny wizerunek marki i relacje z klientami

Przejdź do
- Forum
- ↳ Pozycjonowanie / SEO
- ↳ Email Marketing
- ↳ Google Ads
- ↳ Google AdSense
- ↳ Social Marketing
- ↳ Narzędzie pomocne w marketingu
- ↳ Biznes - własna działalność
- ↳ Świat IT - komputery, programowanie
- ↳ Inne
- ↳ Porady