Studio reklamy Perspektiw

Inne tematy. Masz pytanie, na które nie znalazłeś odpowiedzi gdzie indziej? Zajrzyj tutaj.
Awatar użytkownika
Apolonia99

Studio reklamy Perspektiw

Post autor: Apolonia99 »

Jakie macie doświadczenia we współpracy z agencją Perspektiw z Częstochowy? Polecacie ich? Uważacie, że warto zlecić im zaprojektowanie logo i znaku firmowego?
Awatar użytkownika
Konrad_87

Re: Studio reklamy Perspektiw

Post autor: Konrad_87 »

Współpracuję z nimi od dawna i szczerze polecam. Zaprojektowali dla mnie świetną stronę internetową, zajęli się dosłownie każdą drobnostką. Ze wszystkiego też wywiązali się w czasie i wzięli pod uwagę moje oczekiwania. To profesjonaliści jakich mało.
Awatar użytkownika
maja

Post autor: maja »

Skuteczne działania są przede wszystkim przemyślane i dopasowane do celu marki. O tym nie możemy zapominać. I dlatego tak wiele firm nie odnosi skutków. Reklamę taką jak firma Exposite proponuje, wykorzystuje się do promocji usług, zapominając, że została ona stworzona do promocji przede wszystkim produktów.
płaczka

Post autor: płaczka »

mi sie wydaje ze naprawde dobra agencja marketingowa najlepiej dopasuje wam dzialania i odpowiedni kierunek
Awatar użytkownika
pikolo

Post autor: pikolo »

Prawda :) ja mialam okazje wspolpracowac z agencja http://nicecity.pl/ i naprawde bylam pod ogromnym wrazeniem tego jak skutecznie dzialali w sieci :) nie tylko pomogli nam z pozycjonowaniem ale tez zadbali o pozytywny wizerunek marki i relacje z klientami
ODPOWIEDZ