studia

Inne tematy. Masz pytanie, na które nie znalazłeś odpowiedzi gdzie indziej? Zajrzyj tutaj.
molinka

studia

Post autor: molinka »

Jeżeli nie wiecie gdzie studiowac, to polecam wam tą uczelnię https://uew.pl/ odoba mi się, że uczelnia organizuje liczne konferencje i seminaria z udziałem ekspertów z branży. To okazja, by zdobyć wiedzę z pierwszej ręki i nawiązać cenne kontakty.
migdał

Re: studia

Post autor: migdał »

Jesli komuś zależy na wysokim poziomie, to powinien zapoznać się z ofertą tej uczelni https://www.wsf.wroc.pl/ Na uczelni jest świetny dostęp do wykładowców – zawsze można liczyć na ich pomoc, co naprawdę ułatwia naukę.
kejla

Post autor: kejla »

a czy ktoś z Was rozważa może studia na fizjoterapii ? jeśli tak to sprawdźcie sobie koniecznie Warszawską Akademię Medyczną. Szkoła z wieloletnią tradycją i historią. oferują wysoki poziom, doświadczonych wykładowców a do tego kładą duży nacisk na ćwiczenia i zajęcia praktyczne, które uczą najwięcej.
Jaga4

Post autor: Jaga4 »

Kryminologia to fascynująca dziedzina dla osób, które chcą zgłębić tajniki prawa, przestępczości i działań związanych z zapobieganiem przestępstwom. Wybór takiego kierunku daje możliwość pracy w służbach mundurowych, wymiarze sprawiedliwości oraz instytucjach badawczych. Studia kryminologiczne łączą teoretyczne podstawy z praktycznym podejściem do rozwiązywania zagadnień związanych z bezpieczeństwem. Warto sprawdzić, co oferują studia kryminologia
Awatar użytkownika
ernstyna

Post autor: ernstyna »

Dobrym wyborem mogą być też jednak studia podyplomowe psychoterapia . Ostatnio zapoznałam się z ofertą tej uczelni i uważam, że jest ona bardzo interesująca, a nauka odbywa się na naprawdę wysokim poziomie co jest też jednak dużym plusem
qaza

Post autor: qaza »

@kejla fajnie, ze wspominasz o WAM to jedna z lepszych uczelni medycznych w Warszawie :) to uczelnia prywatna ale poziom nauki robi wrażenie, kształcą z wieloma sukcesami kadry medyczne a dodatkowo zyskali miano pierwszej w Polsce niepublicznej uczelni medycznej akademickiej.
ODPOWIEDZ