Sprawdzony pakiet medyczny dla firm
Inne tematy. Masz pytanie, na które nie znalazłeś odpowiedzi gdzie indziej? Zajrzyj tutaj.
- Chana
Sprawdzony pakiet medyczny dla firm
Ostatnio brat polecił mi takie pakiety medyczne polmed dla firm . Mówił, że sprawdzi się idealnie do mojej firmy, bo mogę wybrać to co potrzebuje mój pracownik. Chyba skorzystam z takiej korzystnej oferty.
Nie ma nadziei prócz nas. Nie ma litości prócz nas. Nie ma sprawiedliwości. Jesteśmy tylko my.
- pola
Re: Sprawdzony pakiet medyczny dla firm
tez mialam wczesniej wlasnie u pracodawcy pakiet i teraz wykupilam indywidualny w medicover moim zdaniem to super opcja benefitow dla pracownika - bardzo ulatwia leczenie w razie potrzeby
- Chana
W mojej firmie sprawdza się https://zdrowiewfirmie.pl/lux-med/ . Praktycznie od ręki możesz leczyć się u najlepszych specjalistów. Jest to niezwykle wygodne rozwiązanie.
Nie ma nadziei prócz nas. Nie ma litości prócz nas. Nie ma sprawiedliwości. Jesteśmy tylko my.
- agatta12
Coraz więcej firm na różne pakiety medyczne dla swoich pracowników się decyduje. Też takie widziałam w ofercie CMP jak dla siebie sobie na https://cmp.med.pl/oferta/oferta-abonamentowa-cmp/ różne porównywałam. Wiadomo, że nie we wszystkich firmach takie pakiety funkcjonują, bynajmniej w mojej nie. Dlatego sama chciałabym dla siebie wykupić, z dostępem do specjalistów. Można tam sobie wybrać pakiet dla siebie.
parafia św jadwigi dębica
parafia św jadwigi dębica
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pozycjonowanie / SEO
- ↳ Email Marketing
- ↳ Google Ads
- ↳ Google AdSense
- ↳ Social Marketing
- ↳ Narzędzie pomocne w marketingu
- ↳ Biznes - własna działalność
- ↳ Świat IT - komputery, programowanie