Programowanie w szkole
Inne tematy. Masz pytanie, na które nie znalazłeś odpowiedzi gdzie indziej? Zajrzyj tutaj.
- Chana
Programowanie w szkole
Są tu jacyś nauczyciele i będą w stanie się wypowiedzieć w tym temacie? Co przyda się do pracowni informatycznej? Osobiście sugeruję się tym https://mojebambino.pl/4730-multimedia- ... -sprzet-it bo według mnie mają tam najbardziej sprawdzone rozwiązania dla szkół. Wiele placówek nauczania korzystało z tego.
Nie ma nadziei prócz nas. Nie ma litości prócz nas. Nie ma sprawiedliwości. Jesteśmy tylko my.
- justa
Re: Programowanie w szkole
Owszem, w szkole można dowiedzieć się czegoś na temat programowania, ale warto mieć na uwadze, że to są tylko podstawy.. Więcej informacji można znaleźć na takich forach, jak forum cs - i pamiętajcie przede wszystkim o praktyce!
Post autor: olkuśś »
Dla dzieci programowanie to bardzo rozwijające zajęcia, niestety w szkołach nie są one zbyt popularne, mam nadzieje że póki co. Ale jest na to sposób, można programowanie wziąć jako zajęcia dodatkowe, nawet online. Tutaj np -https://instakolko.pl/ jest bardzo fajny kurs programistyczny dla dzieci. Myślę że warto się zainteresować
Post autor: marek22 »
Jeśli chcecie zapisać swoje dziecko na jakieś dodatkowe ciekawe i rozwijające zajęcia to polecam programowanie dla dzieci to oferta od szkoły programowania dla dzieci i młodzieży. Tam można dużo się nauczyć i rozwijać swoje umiejętności. To świetni doświadczeni prowadzący z pasją do zajęć.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pozycjonowanie / SEO
- ↳ Email Marketing
- ↳ Google Ads
- ↳ Google AdSense
- ↳ Social Marketing
- ↳ Narzędzie pomocne w marketingu
- ↳ Biznes - własna działalność
- ↳ Świat IT - komputery, programowanie
- ↳ Inne
- ↳ Porady