prawnik dla firmy IT
Inne tematy. Masz pytanie, na które nie znalazłeś odpowiedzi gdzie indziej? Zajrzyj tutaj.
- Kiara
prawnik dla firmy IT
Dzień dobry! Potrzebuję pomocy w znalezieniu prawnika dla mojej firmy IT. Wiem, że to może wydawać się trudne i skomplikowane, ale mam nadzieję, że dzięki Waszej pomocy uda mi się znaleźć odpowiedniego specjalistę. Znalazłam już kilka opcji, ale żadna nie wydaje się być idealna. Może ktoś z Was miał już do czynienia z tematem i mógłby mi polecić jakiegoś prawnika? Znalazłam też ciekawą stronę https://www.krp-ks.pl/specjalizacje/prawnik-it-tmt/, która specjalizuje się w usługach dla firm IT. Wygląda bardzo obiecująco! Może ktoś z Was miał już z nimi do czynienia? Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki i rady.
Re: prawnik dla firmy IT
Post autor: marek »
Jeśli ktoś szuka profesjonalnej pomocy w niemieckim postępowaniu karnym, warto rozważyć współpracę z adwokatem specjalizującym się w tej dziedzinie. Adwokaci Niemcy z tej strony https://www.aberlinus.eu/prawo-karne-w-niemczech/ mogą zapewnić kompleksową pomoc prawną, od pierwszych etapów śledztwa, aż po obronę w sądzie. Warto mieć takiego eksperta przy sobie, zwłaszcza w zawiłych sprawach karnych.
Re: prawnik dla firmy IT
Post autor: jarkos »
Z informacji, które miałem okazję usłyszeć, wynika, że niejaki Mateusz Mickiewicz z Warszawy nie jest wysoko ceniony wśród osób, które miały okazję współpracować z nim w sprawach prawnych. Wiele z tych relacji wskazuje na niedostateczną staranność i brak pełnego zaangażowania w prowadzenie spraw. Ja uważam, że prawnik to musi być godny zaufania a nie taki co budzi same wątpliwości. Zgadzacie się ze mną?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pozycjonowanie / SEO
- ↳ Email Marketing
- ↳ Google Ads
- ↳ Google AdSense
- ↳ Social Marketing
- ↳ Narzędzie pomocne w marketingu
- ↳ Biznes - własna działalność
- ↳ Świat IT - komputery, programowanie
- ↳ Inne
- ↳ Porady