Jaki fryzjer w warszawie
Jaki fryzjer w warszawie
Post autor: laureatą »
chce zeby ktos sie porzadnie zajal moimi wlosami, mam 24 lata jestem nowa w warszawie i tutaj jeszcze nie korzystalem z uslug fryzjerki
zalezy mi zeby ktos sie bardzo dobrze znal bo mam dosc zniszczone wlosy po zrobieniu blondu i jest kaplica troche
znalazlam welovekeratin na ulicy zelaznej 67, czy ma ktos opinie nt tego salonu, pozdrawiam
Re: Jaki fryzjer w warszawie
Post autor: wieką »
Post autor: żaneta35 »
Tez polecam Magię blondu, w mojej ocenie jeden z lepszych salonów w Wwa. Chodzę do Pani Danusi i jestem bardzo zadowolonawieką pisze: ↑23 maja 2021, 11:33 Ja chodzę do Magii Blondu na Sarmacką, byłam już u Danusi, Kingi blondynki, obydwie są swietne, zobacz sobie ich strony na fb i insta, często tam wrzucają zdjęcia fryzur, myślę ze będziesz zadowolona, umówić można się online i od razu sobie zobaczyć jakie mają usługi
Post autor: fikołka »
Dacie jakiś namiar? Gdzie ten salon? Mają swoją strone?żaneta35 pisze: ↑24 maja 2021, 16:18Tez polecam Magię blondu, w mojej ocenie jeden z lepszych salonów w Wwa. Chodzę do Pani Danusi i jestem bardzo zadowolonawieką pisze: ↑23 maja 2021, 11:33 Ja chodzę do Magii Blondu na Sarmacką, byłam już u Danusi, Kingi blondynki, obydwie są swietne, zobacz sobie ich strony na fb i insta, często tam wrzucają zdjęcia fryzur, myślę ze będziesz zadowolona, umówić można się online i od razu sobie zobaczyć jakie mają usługi
- buklanka
Post autor: żaneta35 »
ich stronka https://magiablondu.pl/ mają też swoje konta na insta, fb, zobaczysz sobie jak wygląda efekt pracy fryzjerek, sam salon jest na Sarmackiejfikołka pisze: ↑31 maja 2021, 9:25Dacie jakiś namiar? Gdzie ten salon? Mają swoją strone?żaneta35 pisze: ↑24 maja 2021, 16:18Tez polecam Magię blondu, w mojej ocenie jeden z lepszych salonów w Wwa. Chodzę do Pani Danusi i jestem bardzo zadowolonawieką pisze: ↑23 maja 2021, 11:33 Ja chodzę do Magii Blondu na Sarmacką, byłam już u Danusi, Kingi blondynki, obydwie są swietne, zobacz sobie ich strony na fb i insta, często tam wrzucają zdjęcia fryzur, myślę ze będziesz zadowolona, umówić można się online i od razu sobie zobaczyć jakie mają usługi
Post autor: kórtka »
Post autor: jaśmina »
Widziałam ich social media, dlatego umówiłam się na wizytę i nie żałuję. Moje włosy są teraz pięknie rozjaśnione bez żadnych zniszczeńżaneta35 pisze: ↑14 wrz 2021, 20:06ich stronka https://magiablondu.pl/ mają też swoje konta na insta, fb, zobaczysz sobie jak wygląda efekt pracy fryzjerek, sam salon jest na Sarmackiejfikołka pisze: ↑31 maja 2021, 9:25Dacie jakiś namiar? Gdzie ten salon? Mają swoją strone?żaneta35 pisze: ↑24 maja 2021, 16:18
Tez polecam Magię blondu, w mojej ocenie jeden z lepszych salonów w Wwa. Chodzę do Pani Danusi i jestem bardzo zadowolona
Post autor: kamś23 »
Magia Blondu to wyjątkowy salon, zawsze wychodzę z niego zadowolona. Ostatnio zaszalałam i zdecydowałam sie na piękny róż, wspaniała metamorfoza i cudowanie wykonanie. Włosy wyglądają bardzo zdrowo, nie są zniszczonejaśmina pisze: ↑29 wrz 2021, 23:16Widziałam ich social media, dlatego umówiłam się na wizytę i nie żałuję. Moje włosy są teraz pięknie rozjaśnione bez żadnych zniszczeńżaneta35 pisze: ↑14 wrz 2021, 20:06ich stronka https://magiablondu.pl/ mają też swoje konta na insta, fb, zobaczysz sobie jak wygląda efekt pracy fryzjerek, sam salon jest na Sarmackiejfikołka pisze: ↑31 maja 2021, 9:25
Dacie jakiś namiar? Gdzie ten salon? Mają swoją strone?
Post autor: oleńka »
Umówiłam się do Kingi, zależało mi na czasie. Idę w poniedziałek. Czy któraś z Was u niej była?kamś23 pisze: ↑30 wrz 2021, 22:08Magia Blondu to wyjątkowy salon, zawsze wychodzę z niego zadowolona. Ostatnio zaszalałam i zdecydowałam sie na piękny róż, wspaniała metamorfoza i cudowanie wykonanie. Włosy wyglądają bardzo zdrowo, nie są zniszczonejaśmina pisze: ↑29 wrz 2021, 23:16Widziałam ich social media, dlatego umówiłam się na wizytę i nie żałuję. Moje włosy są teraz pięknie rozjaśnione bez żadnych zniszczeńżaneta35 pisze: ↑14 wrz 2021, 20:06
ich stronka https://magiablondu.pl/ mają też swoje konta na insta, fb, zobaczysz sobie jak wygląda efekt pracy fryzjerek, sam salon jest na Sarmackiej
Post autor: fikołka »
Umówiłam się, jestem już po farbowaniu i efekt przeszedł moje oczekiwania. Wyszło naprawdę pięknie, jestem zadowolona i gorąco polecam Magię Blondujaśmina pisze: ↑29 wrz 2021, 23:16Widziałam ich social media, dlatego umówiłam się na wizytę i nie żałuję. Moje włosy są teraz pięknie rozjaśnione bez żadnych zniszczeńżaneta35 pisze: ↑14 wrz 2021, 20:06ich stronka https://magiablondu.pl/ mają też swoje konta na insta, fb, zobaczysz sobie jak wygląda efekt pracy fryzjerek, sam salon jest na Sarmackiejfikołka pisze: ↑31 maja 2021, 9:25
Dacie jakiś namiar? Gdzie ten salon? Mają swoją strone?
odcienie cery
Post autor: fiołek »
Post autor: muś2323 »
Też polecam magię blondu, nie tylko do włosów robią tam też super paznokcie <3fikołka pisze: ↑30 wrz 2021, 23:22Umówiłam się, jestem już po farbowaniu i efekt przeszedł moje oczekiwania. Wyszło naprawdę pięknie, jestem zadowolona i gorąco polecam Magię Blondujaśmina pisze: ↑29 wrz 2021, 23:16Widziałam ich social media, dlatego umówiłam się na wizytę i nie żałuję. Moje włosy są teraz pięknie rozjaśnione bez żadnych zniszczeńżaneta35 pisze: ↑14 wrz 2021, 20:06
ich stronka https://magiablondu.pl/ mają też swoje konta na insta, fb, zobaczysz sobie jak wygląda efekt pracy fryzjerek, sam salon jest na Sarmackiej
Post autor: oleśka »
Ooo... a na rzęsach albo brwiach też byłaś? Przeglądam własnie strone www.magiablondu.pl i widzę, ze tez mają w oferciemuś2323 pisze: ↑31 paź 2021, 16:48Też polecam magię blondu, nie tylko do włosów robią tam też super paznokcie <3fikołka pisze: ↑30 wrz 2021, 23:22Umówiłam się, jestem już po farbowaniu i efekt przeszedł moje oczekiwania. Wyszło naprawdę pięknie, jestem zadowolona i gorąco polecam Magię Blondujaśmina pisze: ↑29 wrz 2021, 23:16
Widziałam ich social media, dlatego umówiłam się na wizytę i nie żałuję. Moje włosy są teraz pięknie rozjaśnione bez żadnych zniszczeń
wybory burmistrza brzeska
Post autor: halisa »
Post autor: juliitaa »
- justa
Post autor: Mikruss2 »
- Forum
- ↳ Pozycjonowanie / SEO
- ↳ Email Marketing