Witam!
Przychodzę do Was z pytaniem, a mianowicie gdzie według Was szukać skutecznych rozwiązań w zakresie systemów do monitoringu GPS, które umożliwią mi efektywniej zarządzać flotą i też ograniczać wydatki bo im większa flota tym więcej niekontrolowanych wydatków się pojawia
W mojej opinii jeżeli chodzi o wybór dobrego rozwiązania w zakresie systemu do monitoringu GPS to osobiście uważam, że warto tutaj zdecydowanie wymienić firmę Flotman w przypadku których będziecie mogli liczyć zarówno na szeroki zakres funkcjonalności, jak lokalizacja, kontrola zużycia paliwa, stanu technicznego i co również ważne integracja z innymi giełdami zleceń jak TimoCom oraz Trans24
Dokładnie szukając rozwiązań wspierających prowadzenie firmy i zarządzanie flotą to jak najbardziej dobrze wypada tutaj system Flotman który przekłada się na duże oszczędności czasu, zarządzanie klientami, ale też zapewnia automatyczne raportowanie każdego dnia, które daje dokładne dane do lepszego zarządzania.
Jędrzek pisze: ↑14 wrz 2021, 13:05
Dokładnie szukając rozwiązań wspierających prowadzenie firmy i zarządzanie flotą to jak najbardziej dobrze wypada tutaj system Flotman który przekłada się na duże oszczędności czasu, zarządzanie klientami, ale też zapewnia automatyczne raportowanie każdego dnia, które daje dokładne dane do lepszego zarządzania.
Super, dzięki wielkie za informacje! Oby tak dalej i oczywiście mam nadzieję, że też nie będzie to koniec podpowiedzi z Waszej strony
Bardzo fajne propozycje podano wyżej, sami również skorzystamy. Ja od siebie mogę wam polecić sklep internetowy, w którym my zaopatrujemy się w części do samochodów ciężarowych z naszej floty pojazdów. To sklep firmy BROMSOK TRUCKS: https://bromsok-trucks.pl/kontakt/ Ich oferta jest rozbudowana, mają szeroką ofertę produktową, są to części wysokiej jakości, które kupić można u nich w dobrej cenie. Części od nich sprawdzają się nam doskonale, polecam.
Dla dużej floty zdecydowanie warto zdecydować się na system skutecznego Monitoringu GPS przede wszystkim dla bezpieczeństwa utrzymania floty. Będziesz wiedział gdzie są kierowcy, jak wyglądają zlecenia i też m.in mając kontrolę nad zużyciem paliwa. Możesz sprawdzić kiedy spedycja będzie u klienta i możesz dać znać klientowi żeby się uszykował na dużą dostawę. Myślę, że z tego wyboru po prostu będziecie zadowoleni.
Deniś pisze: ↑24 wrz 2021, 12:31
Dla dużej floty zdecydowanie warto zdecydować się na system skutecznego Monitoringu GPS przede wszystkim dla bezpieczeństwa utrzymania floty. Będziesz wiedział gdzie są kierowcy, jak wyglądają zlecenia i też m.in mając kontrolę nad zużyciem paliwa. Możesz sprawdzić kiedy spedycja będzie u klienta i możesz dać znać klientowi żeby się uszykował na dużą dostawę. Myślę, że z tego wyboru po prostu będziecie zadowoleni.
Również zdecydowaliśmy się na system flotman który daje duże możliwości dla lepszego prowadzenia biznesu, zarządzania flotą i skutecznej poprawy efektywności co też oczywiście pozwala zwiększać zyski i obniżać zbędne wydatki.
Dla skutecznego zarządzania flotą swojej firmy to tutaj zdecydowanie warto wymienić właśnie system Flotman z którego również korzystamy i naprawdę daje szereg ułatwień i możliwości biznesowych zarówno jeżeli chodzi o kontrolę nad zużyciem paliwa, lokalizacją, planowania tras, czy zdalnego odczytu danych z tachografu.
Na szczęście w tym zakresie zachodzą również w Polsce duże zmiany. Dzięki temu o wiele prościej można jeździć po publicznych drogach, szczególnie właśnie jako kierowca zawodowy. Warto na pewno zajrzeć https://e-tollgps.pl/ i dowiedzieć się, jakie korzyści dla nas płyną ze zmiany systemów via-TOll na E-TOLL. Jeśli jeszcze nie macie zamontowanych odpowiednich sprzętów do takiej jazdy w swoich pojazdach, to jest już najwyższa pora, by się za to zabrać.
U nas akurat ten system wprowadziliśmy mniej więcej około roku temu i przyznam, że daje bardzo dobre możliwości w tym również funkcjonalności, wygody pracy, ale też ma to kluczowe znaczenie w generowaniu większych oszczędności oraz możliwości szybkiego pozyskania rentownych zleceń i znalezienia dużo lepszych klientów.