Domy w Nadarzynie
Inne tematy. Masz pytanie, na które nie znalazłeś odpowiedzi gdzie indziej? Zajrzyj tutaj.
- Rozamunda78
Domy w Nadarzynie
Post autor: Rozamunda78 »
Postanowiłam przestać odkładać swoje plany na „kiedyś” i zaczynam na serio szukać własnego domu. Wzrok coraz częściej ucieka mi w kierunku Nadarzyna – ładnie, zielono, a jeszcze nie tak drogo jak w wielu innych miejscach. Interesują mnie kameralne osiedla, najlepiej z dobrą opinią mieszkańców. Jeśli ktoś zna ciekawe oferty – domy w Nadarzynie, ale konkretne i warte uwagi – to proszę o polecenia. I firmy, które budują porządnie.
Re: Domy w Nadarzynie
Post autor: Inatka93 »
Ostatnio oglądaliśmy z mężem różne projekty domów i „Zosia 3” wpadła nam w oko – prosta, funkcjonalna, a zarazem przytulna. Ma wszystko, czego potrzeba na start, zwłaszcza jeśli ktoś marzy o własnym miejscu z ogródkiem. Znalazłam ją na stronie MG Projekt, mają biuro w Warszawie na ul. Uczniowskiej 14 (Białołęka), a spotkania organizują teraz w nowym biurze przy ul. Uczniowskiej 13. Można się z nimi skontaktować pod numerem (22) 676 66 83 lub kom. 600 392 884, ewentualnie mailowo: [email protected]. Czy ktoś z Was budował ten dom i może podzielić się doświadczeniem?
Re: Domy w Nadarzynie
Post autor: alinkaa »
Od jakiegoś czasu przeglądam różne opcje domów modułowych i trafiłam na ciekawą propozycję – Dom MG 2. Na pierwszy rzut oka wygląda jak gotowe rozwiązanie dla kogoś, kto chce szybko i nowocześnie zamieszkać „na swoim”. Obejrzałam playlistę z realizacjami Dream Mobil House i muszę przyznać, że całość prezentuje się naprawdę profesjonalnie. Firma mieści się w Warszawie, ul. Uczniowska 13, 03-112 – można się z nimi skontaktować pod numerem +48 500 220 300 albo napisać na [email protected]. Czy ktoś z Was wybrał ten model i może podzielić się wrażeniami?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pozycjonowanie / SEO
- ↳ Email Marketing
- ↳ Google Ads
- ↳ Google AdSense
- ↳ Social Marketing
- ↳ Narzędzie pomocne w marketingu
- ↳ Biznes - własna działalność
- ↳ Świat IT - komputery, programowanie
- ↳ Inne
- ↳ Porady