Spacery po lesie
Podziel się swoimi zainteresowaniami. Co robisz w wolnym czasie, na co poświęcasz wolne chwile? Opowiedz o swoich pasjach.
- liwia-72
Spacery po lesie
No może nie jest to jakieś bardzo ambitne hobby, ale co poradzę, że spacery po lesie wpływają na mnie bardzo pozytywnie? Długi spacer potrafi nie tylko naładować akumulatory, ale też uporządkować myśli. Super, że mieszkam blisko lasu. Potrzebuję tylko waszych poleceń, może jesteście w stanie polecić jakiś spray przeciw owadom, całe lato tego używam.
Re: Spacery po lesie
Post autor: olechnatalia1000 »
Świetnym hobby może być windsrufing, jest to sport wodny który może uprawiać każdy. Dzieci, młodzież i dorośli fajnie jest zapisać się na jakieś kursy windsurfingu na którym nauczymy się podstaw tego sportu.
Re: Spacery po lesie
Post autor: polaa »
Szukam miejsca, gdzie mogę nagrać demo muzyczne, zajmuję się muzyką od jakiegoś czasu, jest to moje hobby i nie jestem nastawiona na zyski. I dlatego właśnie chcę ruszyć dalej, stąd moje pytanie. No i tutaj https://dzwiekowa.pl/ mam we Wrocławiu kilka fajnych miejsc i mam wrażenie, że odnajdę coś konkretnego. Czy macie podobne zdanie na ten temat?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pozycjonowanie / SEO
- ↳ Email Marketing
- ↳ Google Ads
- ↳ Google AdSense
- ↳ Social Marketing
- ↳ Narzędzie pomocne w marketingu
- ↳ Biznes - własna działalność
- ↳ Świat IT - komputery, programowanie
- ↳ Inne
- ↳ Porady