Podróże małe i duże

Podziel się swoimi zainteresowaniami. Co robisz w wolnym czasie, na co poświęcasz wolne chwile? Opowiedz o swoich pasjach.
Awatar użytkownika
Radomiła

Podróże małe i duże

Post autor: Radomiła »

Bardzo lubię podróżować. Lubię zarówno te małe podróże, wycieczki po okolicy, jak i te dalsze. Odkrywanie nowych miejsc zawsze sprawia mi wiele frajdy. W najbliższym czasie mam w planach dwie wycieczki na jarmarki bożonarodzeniowe i już nie mogę się doczekać :) później, w czasie ferii zimowych - dzięki temu, że w ofercie biura podróży Bak-Travel znalazłam informację, że organizują kulig zimowy w Bieszczadach, mam w planach wziąć w nim udział :)
Awatar użytkownika
justa

Re: Podróże małe i duże

Post autor: justa »

W artykule https://ksiazki-podroznicze.pl/przewodn ... aczyc.html znajdziesz przegląd najlepszych przewodników turystycznych po Azji, które są nieocenionym wsparciem dla podróżników pragnących odkryć ten fascynujący kontynent. Opisano najważniejsze atrakcje, które warto zobaczyć, oraz praktyczne porady dotyczące planowania podróży. To lektura obowiązkowa dla osób marzących o azjatyckiej przygodzie, pełnej kulturowych i przyrodniczych odkryć.
ODPOWIEDZ