Jazdna na rowerze
Czy warto inwestować w email marketing? Co umieścić w newsletterze?
- Szalala
Jazdna na rowerze
Wiem, ze teraz zimą trzeba odpowiednio przygotować się do jazdy na rowerze. Bardzo czesto w zwykłych rękawiczkach marzną mi ręce i nie wiem czy nie kupić sobie specjalne rękawiczki rowerowe . Tylko nie bardzo wiem, gdzie moge takich szukać, ktoś z was mi podpowie?
- mila
Re: Jazdna na rowerze
Ja to bardzo lubię jeździć na rowerze, a mój to już tam domaga się jakiejś pieszczoty, że właśnie jest u lakiernika na małym poprawieniu koloru, ale i zabezpieczeniu przed korozją. Dalej, kupuję mu jeszcze dzwonek tutaj https://sklepzrowerami.pl/309-Dzwonki po wypłacie, ale też i nie wiem, czy nowych oponek nie założę. Żeby był dopieszczony.
- Catty
Ja już szykuję się do kolejnego sezonu rowerowego. Ostatnio trafiłam w serwisie ogłoszeniowym Pokato.pl na bardzo fajne rowery używane. Widzę, że niektóre z nich są w idealnym stanie, a wystawione są po całkiem atrakcyjnych cenach. Jeśli więc również planowaliście zakup roweru, to polecam tam zajrzeć ![Sarkazm ;)](./../images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Sarkazm ;)](./../images/smilies/icon_e_wink.gif)
Post autor: Staś29 »
Ja również uwielbiam jeździć na rowerze, niestety mój ma już kilkanaście dobrych lat i jeździ się na nim coraz gorzej. Na ten moment wymieniłem już w nim przerzutki do roweru oraz koła rowerowe. Za dwa lata będę się przymierzał do zakupu całego nowego roweru. Będę wdzięczny za polecenia, na jakiego producenta i model warto aktualnie zwracać uwagę.
Post autor: staśkaa »
Czy ktoś z was zamawiał części z https://sklepzrowerami.pl/330-Zebatki i mógłby podzielić się opinia na ich temat? Chciałabym zamówić właśnie w tym sklepie, ale nie za często robię zakupy internetowe, zazwyczaj kupuje wszystko w sklepach w swoim mieście, ale tym razem nie posiadają części, które są mi potrzebne.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pozycjonowanie / SEO
- ↳ Email Marketing
- ↳ Google Ads
- ↳ Google AdSense
- ↳ Social Marketing
- ↳ Narzędzie pomocne w marketingu
- ↳ Biznes - własna działalność
- ↳ Świat IT - komputery, programowanie
- ↳ Inne
- ↳ Porady