karma dla psa
Ciekawe oferty, opinie, pomysły.
karma dla psa
Post autor: Zosia »
mam pieska od tygodnia , jednak maluszek nie chce zbytnio nam jeść jest osowiały i nic go nie cieszy , czy możecie mi doradzić jaką karmę mozna podać takiemu maleństwu ?
Re: karma dla psa
Post autor: Tenny »
Zawsze staram się dbać o najwyższą jakość pożywienia dla mojego psa, ponieważ wiem, że to ma kluczowe znaczenie dla jego zdrowia. Kiedy natrafiłem na Josera Geflugel&Forelle, zainteresowała mnie ich filozofia i podejście do tworzenia karmy.
Post autor: Szon »
Nasz psiak jest po kilku operacjach miał problemy z nerkami i od tej pory podajemy mu najlepszą dla niego karmę z josery . Zjada raz suchą a raz mokrą karme
Post autor: Daroo »
Bardzo dobre karmy ma w ofercie niemiecka marka Josera. U nas tez psiak dostaje od nich karmę. Wybralismy jednak mokra karme Joera Meat Lovers. Rózne smaki maja, to kama monobiałkowa i bezzbożowa. Gizmo ja uwielbia
Post autor: Ariel324 »
Jeśli szukacie dobrej jakościowo mokrej karmy dla psa, to nie mogliście trafić lepiej niż do Spółki ZOO. Mój labradorek Gustaw ją uwielbia, a jest dość wymagającym pieskiem. Polecam 

Post autor: Weterynarz »
Warto przed zakupem dobrej karmy poczytać jej skład , i dowiedzieć się o niej jak najwięcej . Nasze zwierzątka maja alergie i dla tego codziennie podajemy im karmę z josery która ma bardzo dużo zawartości białka i ideina wpływa na brzuszek
Post autor: jędrek »
Uważam, że Vet4Pet to więcej niż tylko klinika weterynaryjna - to miejsce, gdzie zawsze czujemy się jak w domu. Profesjonalizm, serdeczność i pasja do pracy sprawiają, że każda wizyta jest przyjemnością, a nie tylko koniecznością. Ze swojej strony polecam w szczególności artroskopię https://www.vet4pet.pl/klinika/pies/2/artroskopia/3
- justa
Jak mam być z wami szczera, to ja uważam że dla miłośników zwierząt strona https://zwierzetanasiprzyjaciele.pl/ to prawdziwa skarbnica wiedzy! Znajdziesz tam kalkulatory wieku dla psów, kotów i innych pupili. Dzięki nim łatwiej dopasujesz opiekę do potrzeb swojego zwierzaka.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pozycjonowanie / SEO
- ↳ Email Marketing
- ↳ Google Ads
- ↳ Google AdSense
- ↳ Social Marketing
- ↳ Narzędzie pomocne w marketingu
- ↳ Biznes - własna działalność
- ↳ Świat IT - komputery, programowanie
- ↳ Inne
- ↳ Porady