Macie jakieś ciekawe pomysły na wyposażenie jadalni? Na pewno wiem, że będę chciała kupić stół drewniany dębowy i oczywiście pasujące do niego krzesła. Nie wiem tylko, co z pozostałymi elementami. Przydałaby mi się tak naprawdę jakaś inspiracja, więc liczę na waszą pomoc w tym zakresie. Jak wy urządziliście swoje jadalnie? Czy są podobne aranżacyjnie do kuchni?
amarello żywność bezglutenowa
wyposażenie jadalni
Jak wybrać najlepszą ekipę remontową? Gdzie kupić najlepszej jakości, trwałe farby? Jak znaleźć dobrego budowlańca?
Re: wyposażenie jadalni
Post autor: siska »
W kazdej jadalni musi byc jakies fajne, odpowiednio dopasowane oswietlenie. Ja zamawialam ostatnio tutaj https://www.elampy.pl/lampy-wiszace naprawde maja fajny wybór i byłam pod wrazeniem, ze tak duzo promocji 

Post autor: imadka »
Oprocz oswietlenia wazna role graja tez meble
W jadalni idealnie sie wpasuje kolekcja mebli calligaris - maja nie tylko piekne stoly i krzesla, ale tez klasyczne konsole w ofercie, ktore dopelnia aranzacji

Post autor: Gość »
Do jadalni jak szukacie wyposażenia to polecam wam wstawić tam hoker industrialny z oparciem do stołu jadalnianego. TO dobre rozwiązanie bo sama takie stosuję i jestem zadowolona. A ten styl mebli to jest mój ulubiony na tę chwilę.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pozycjonowanie / SEO
- ↳ Email Marketing
- ↳ Google Ads
- ↳ Google AdSense
- ↳ Social Marketing
- ↳ Narzędzie pomocne w marketingu
- ↳ Biznes - własna działalność
- ↳ Świat IT - komputery, programowanie
- ↳ Inne
- ↳ Porady