Drzwi i okna

Jak wybrać najlepszą ekipę remontową? Gdzie kupić najlepszej jakości, trwałe farby? Jak znaleźć dobrego budowlańca?
Awatar użytkownika
Anna

Drzwi i okna

Post autor: Anna »

Cześć forumowicze :) Mój mąż uparł się, żeby wymienić drzwi i okna w naszym domu, bo twierdzi, że są nieszczelne i zdecydowanie domagają się zastąpienia czymś porządniejszym. Chcąc nie chcąc zgodziłam się, ale mamy teraz problem z wyborem odpowiedniej firmy, która takie drzwi i okna sprzedaje. Co powiecie na twoje-okna.szczecin.pl? Ich oferta wydaje się atrakcyjna na pierwszy rzut oka.
Awatar użytkownika
Magdalena_99

Re: Drzwi i okna

Post autor: Magdalena_99 »

Lepiej nie mogliście trafić, bo firma Twoje okna jest rozchwytywana nie tylko w Szczecinie, ale i w okolicach. Wszystko to za sprawą miłej obsługi, fachowego podejścia i wysokiej jakości produktów. Ja zamawiałam u nich nie tylko okna, ale i moskitiery i jestem szczerze zadowolona.
Kiryłka

Post autor: Kiryłka »

Do okien koniecznie dobrać ładne żaluzje, najlepiej drewniane https://www.karnix.pl/zaluzje-drewniane-9870.html Sama kupowałam u nich i jestem zadowolona, bardzo solidnie wykonane, w lato świetnie nam pomogą się uchronić przed słońcem, jak ktoś nie lubi firan to takie żaluzje mogą doskonale je zastąpić.
Josoł

Post autor: Josoł »

Szukając przede wszystkim wysokiej jakości propozycji w zakresie stolarki okiennej oraz drzwi to na pewno warto zwrócić uwagę na ofertę firmy Anex Okna Warszawa. Przede wszystkim stawiają na najwyższy standard, pełne bezpieczeństwo transakcji, uczciwe podejście i efekty które robią wrażenie. Dlatego warto zajrzeć na ich stronę internetową zapoznając się z propozycjami. Mam nadzieję, że uda Wam się podjąć racjonalną decyzję zakupową w tym zakresie!
VictorOrłoś

Post autor: VictorOrłoś »

A nie lepiej wybrać oknoplast? Bardzo fajne okna i całkiem sensowne rozwiązania. Do tego w najwyższych modelach mają rozwiązania iście kosmiczne (aerożel) które poprawiają parametry cieplne. Moim zdaniem to górna półka jezeli chodzi o okna. U nich na stronie można znaleźć najbliższy salon. Mają też takie oznaczone jako premium - lepsze warunki. My tak trafiliśmy do Sampre w Bydgoszczy jak zamykaliśmy dom teściów.
ODPOWIEDZ