Cały dzień na budowie

Jak wybrać najlepszą ekipę remontową? Gdzie kupić najlepszej jakości, trwałe farby? Jak znaleźć dobrego budowlańca?
Awatar użytkownika
aneta

Cały dzień na budowie

Post autor: aneta »

Ostatnio wspólnie z mężem spędzamy całe dnie na naszej budowie, oczywiście w dni, w które mamy wolne od pracy. Natomiast w tygodniu też zdarza się, że jedziemy tam zaraz po pracy. Dlatego mieliśmy problem z jedzeniem, albo kupowaliśmy jakieś fastfoody, albo byliśmy głodni. Dlatego kupiłam nam termos obiadowy w sklepie Morowo i przynamniej raz na jakiś czas mamy dobry, ciepły obiad.
aixa

Re: Cały dzień na budowie

Post autor: aixa »

Oj, niedługo nas to czeka, bo niżej wymieniona firma z projektami domów pozwaoli nam na wykonanie ruchu związanego z budową i dlatego można powiedzieć, że będziemy działać od nowego miesiąca. Skorzystamy też z darmowych dodatków: https://www.mgprojekt.com.pl/aktualnosci/dodatki-do-projektu-domu/ .

-----------------------------------------------------------------------------
-Biuro Architektoniczne MG Projekt 03-112 Warszawa ul. Uczniowska 14 (Białołęka) (na spotkania zapraszamy do nowego biura na ul. Uczniowskiej 13) tel. (22) 676 66 83, kom. 600 392 884 email: mgprojekt@mgprojekt.com.pl
dżejj899

Re: Cały dzień na budowie

Post autor: dżejj899 »

Czasem się tak zdarza, zwłaszcza jeśli pod tym kątem na przykład opcją będzie coś takiego jak instalacja. Ją trzeba założyć, ale i potem sprawdzić. Stąd na przykład wiem, że firma jk projekt ma dla Was sensowne przysunięcia. I jak najbardziej sobie to wszystko ogarniajcie, aby tylko było to jakoś rozwinięte z kompleksowym podejściem. No i ja mam nadzieję, że jednak w tym zawierzycie.
ODPOWIEDZ