strona internetowa
Jak prowadzić biznes? Uruchomienie działalności, dokumenty, księgowość, finanse.
- lentilkowa
Re: strona internetowa
Post autor: lentilkowa »
jest wiele firm ktore sie tym zajmuja wiec masz duzy wybor podstawa to oczywiscie dobry hosting i domena
Ostatnio zmieniony 10 sty 2020, 18:42 przez lentilkowa, łącznie zmieniany 1 raz.
- Barfa
No tak oni maja naprawde solidne uslugi. Ostatnio jak dzwonilam na infolinie to swietne bylo to, ze kilka sekund sie tylko czekalo na polaczenie, a pani bez problemu wszystko wyjasnila mi na sluchawcelentilkowa pisze: ↑30 gru 2019, 23:36 jest wiele firm ktore sie tym zajmuja wiec masz duzy wybor podstawa to oczywiscie dobry hosting i domena, ja mam na nazwa.pl i bardzo sobie chwale
- evelinka34
Post autor: evelinka34 »
Też korzystamy z hostingów w nazwie.pl a do tego mamy u nich stworzony sklep internetowy i bardzo dobrze na działa.
- jestemwasz
Post autor: jestemwasz »
Podstawą dla strony internetowej jest tak zwany hosting, bardzo dobrą ofertę ma Domenomania https://domenomania.pl/serwery/pakiety, transfer danych zawsze bez limitu. Pakiety są bardzo elastyczne i korzystne cenowo, nawet startujący biznes bez problemu udźwignie taki wydatek.
stoły vario
stoły vario
- skoczek
Zaciekawiła mnie taka opcja. Sprawdzę ją sobie na pewno. Sklep tworzyliście sami od podstaw czy jest od razu w ofercie? Zamierzam za kilka miesięcy otworzyć własny, więc przyda mi się taka informacja. W jaki sposób najlepiej ułożyć sobie współpracę z hurtownią? W obecnych czasach najlepsza opcja to internetowa hurtownia perfum http://ptgtrading.pl/, z którą wszystko można załatwić telefonicznie lub online.evelinka34 pisze: ↑25 lut 2020, 14:17 Też korzystamy z hostingów w nazwie.pl a do tego mamy u nich stworzony sklep internetowy i bardzo dobrze na działa.
Wróć do „Biznes - własna działalność”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pozycjonowanie / SEO
- ↳ Email Marketing
- ↳ Google Ads
- ↳ Google AdSense
- ↳ Social Marketing
- ↳ Narzędzie pomocne w marketingu
- ↳ Biznes - własna działalność
- ↳ Świat IT - komputery, programowanie
- ↳ Inne