kubki z nadrukiem - gadżety
Jak prowadzić biznes? Uruchomienie działalności, dokumenty, księgowość, finanse.
- Dobrochna
kubki z nadrukiem - gadżety
Siemka kochani! Czy sądzicie, że kubki ceramiczne z nadrukiem to fajne gadżety firmowe? Wydaje mi się, że są mniej przereklamowane niż długopisy czy smycze na klucze, ale może wy macie zupełnie inne zdanie? Jestem ciekawa, jakie macie inne propozycje na takie gadżety, które nie będą tak oklepane i powszechne w wielu firmach. Czy coś przychodzi wam do głowy?
Re: kubki z nadrukiem - gadżety
Post autor: soniaa »
W sumie to tak - coś takie kubki faktycznie mają coś w sobie. Ja teraz znalazłam nawet możliwość, aby zamówić takie kubki papierowe z twoim zdjęciem u firmy printcup24.pl. Niedługo mam urodziny i robię imprezę i tak sobie pomyślałam, że może nawet kupiłabym takie kubki. A wam jak się podoba pomysł?
Re: kubki z nadrukiem - gadżety
Post autor: Krzyś »
Smycze reklamowe to znakomity wybór dla firm, które chcą wyróżnić się podczas eventów. Personalizacja tych gadżetów pozwala na zbudowanie spójnego wizerunku marki. Odpowiednio zaprojektowane, mogą stać się pamiątką dla uczestników, a także narzędziem promocyjnym po zakończeniu wydarzenia. Szczegółowe informacje o ich zastosowaniu znajdziesz na https://beskidinfo.pl/smycze-reklamowe- ... t-firmowy/ i istotne jest, aby były one zarówno estetyczne, jak i funkcjonalne.
Wróć do „Biznes - własna działalność”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Pozycjonowanie / SEO
- ↳ Email Marketing
- ↳ Google Ads
- ↳ Google AdSense
- ↳ Social Marketing
- ↳ Narzędzie pomocne w marketingu
- ↳ Biznes - własna działalność
- ↳ Świat IT - komputery, programowanie
- ↳ Inne