Jaki program CAD wybrać?

Jak prowadzić biznes? Uruchomienie działalności, dokumenty, księgowość, finanse.
Kłos

Jaki program CAD wybrać?

Post autor: Kłos »

Szukam dobrego programu CAD do tworzenia projektów budynków mieszkalnych, na jakim pracujcie i który według Was szczególnie warto sprawdzić? Mam nadzieję, że jakieś podpowiedzi nam się tutaj pojawią i jednak podejmiemy racjonalną decyzję dla naszego biznesu ;)
Liseń

Re: Jaki program CAD wybrać?

Post autor: Liseń »

Jeżeli będziecie potrzebowali skutecznego programu do tworzenia rozbudowanych projektów to tutaj zdecydowanie w mojej ocenie warto zwrócić uwagę na program ZwCAD 2021 dlatego jak macie trochę czasu to warto zajrzeć na ich stronę i jednak sprawdzić funkcjonalności, bazę nakładek i pobrać go sobie na miesiąc żeby dokładnie przetestować możliwości jakie zapewnia oraz przede wszystkim czy będzie się Wam na nim dobrze pracowało :)
Jowiń

Post autor: Jowiń »

Liseń pisze: ↑23 cze 2021, 17:42 Jeżeli będziecie potrzebowali skutecznego programu do tworzenia rozbudowanych projektów to tutaj zdecydowanie w mojej ocenie warto zwrócić uwagę na program ZwCAD 2021 dlatego jak macie trochę czasu to warto zajrzeć na ich stronę i jednak sprawdzić funkcjonalności, bazę nakładek i pobrać go sobie na miesiąc żeby dokładnie przetestować możliwości jakie zapewnia oraz przede wszystkim czy będzie się Wam na nim dobrze pracowało :)
Jak najbardziej mogę się zgodzić z poprzednikiem i jeżeli chodzi o sam wybór dobrego programu to warto tutaj sprawdzić sobie ZwCAD w najnowszej wersji. Pełne wsparcie, duże możliwości, wysoka funkcjonalność i co najważniejsze realne podejście ze strony obsługi technicznej do wymagań klienta. Można liczyć m.in na Pełny zakres szkoleń, wersje 32 i 64 bit, czy również dobrze działającą opiekę techniczną.
lakoś

Post autor: lakoś »

Zdecydowanie najpopularniejszy jest program AutoCAD z którego korzystają inżynierowie i architekci w różnych branżach. Należy także zwrócić uwagę na wydruk CAD , gdyż musi się on charakteryzować wieloma czynnikami. Przede wszystkim arkusze są duże i wydruk szczegółowy, by odczyt był czytelny. Dlatego należy korzystać z profesjonalnej drukarni oferującej wydruk CAD
ODPOWIEDZ